Χάρτινα πλακάκια, τόσο σκληρά όσο και τα κανονικά!

Tο πλακάκια απο πολτό χαρτιού, είναι ένα καινουριο υλικό που κατασκευάζεται από απορρίμματα χαρτιών, από τις τοπικές βιομηχανίες. Μετά από μια σειρά πειραμάτων, τα πλακίδια χαρτιού εμφανίστηκαν ως ένα επιτυχημένο προϊόν από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τα πλακάκια χαρτιού είναι τόσο σκληρά όσο οι σανίδες και ελαφριά όπως ο φελλός. Μπορούν να τυπωθούν ή να βαφτούν όπως το χαρτί. Εκτός από διακοσμητικές εφαρμογές που μπορει να χρησιμοποιηθούν, έχουν και εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές ιδιότητες και είναι εύκολο να εγκατασταθούν σε επιφάνειες. Επίσης ειναι φιλικά στο περιβάλλον αφού χρησιμοποιούμε 100% ανακυκλώσιμο χαρτί .

Τα πλακάκια προσφέρονται σε μορφές, εξάγωνου, τετραγώνου και ορθογωνίου, όπως και σε διάφορα χρώματα. Άλλα σχήματα, πάχη και μεγέθη θα είναι σύντομα διαθέσιμα και μπορούν να παραχθούν επί παραγγελία. Η μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων επιτρέπει την πραγματοποίηση απεριόριστων συνδυασμών.

Ο ακουστικός έλεγχος έδειξε ότι τα χάρτινα πλακίδια ειναι εφάμιλλα με τα ηχοαπορροφητικα υλικά της αγορά. Τα πλακάκια μειώνουν τον θόρυβο ενώ παράλληλα λειτουργούν ως μονωτικά και συμβάλλουν στην βέλτιστη ακουστική των οικιακών και εργασιακών χώρων όπως εστιατόρια και γραφεία. Θα τα βρείτε εδώ https://www.papertile.ca/

0
http://exitmind.com/
Χωρίς ετικέτες 0