Ένα Άνθρωπος.. έξω απο αυτόν τον κόσμο

Έδωσε ερπετοειδές μορφή στο μέτωπό του, έβαλε τατουάζ σε ολο του το σώμα, έκοψε τα αυτιά του, αφαίρεσε την μύτη του, χώρισε την γλώσσα του στα δύο, εκανε τατουάζ ακομα και στα μάτια του, εκανε body enhanced και γενικά μεταμορφώθηκε σε ένα τερατόμορφο πλάσμα. Διακινδύνευσε επίσης να χωρίσει τη γλώσσα του στα δύο με ένα νυστέρι. Και ολα αυτα τα έκανε για να μοιάζει περισσότερο σε εξωγήινο. Είχε επίσης εμφυτεύματα στο πρόσωπό του – κάτι που δίνει στο δέρμα του ανώμαλη υφή.

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον 32χρονο Γάλλο Anthony Loffredo να καλύψει με τατουάζ  το σώμα του, για να μοιάσει με ένα πλάσμα, έξω απο αυτον τον κόσμο. Έκανε αυτές τις επώδυνες αλλαγές, γιατι όπως δηλώνει ο ίδιος, είχε βαρεθεί το σώμα του και ήθελε κατι καινούριο.

Επισκέφτηκε τον τροποποιητή Oscar Marquez με έδρα τη Βαρκελώνη για βοήθεια, καθώς οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις είναι παράνομες στην χώρα του.

Ο ακραίος χειρουργός πραγματοποίησε τη διαδικασία γνωστή ως «ρινοτομία» – η οποία άφησε τον Άντονι με μια τρύπα στο πρόσωπό του.

Μιλώντας για την πιο περίεργη διαδικασία , ο Anthony δημοσίευσε στο λογαριασμο του στο Instagram: “Σας ευχαριστώ @oscarmarquezbodymod που μου έχετε σηματοδοτήσει τη ζωή… τώρα μπορώ να περπατώ με το κεφάλι ψηλά χάρη σε σας, είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε μαζί.”

Παρά την κάπως εκνευριστική του εμφάνιση, ο Anthony δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τη μετατροπή του.

Το 2017 είπε στη γαλλική εφημερίδα  Midi Libre : «Από πολύ μικρή ηλικία, έχω πάθος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος.

«Έπαθα ένα σοκ όταν δούλευα ως φύλακας ασφαλείας. Συνειδητοποίησα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου με τον τρόπο που ήθελα. Σταμάτησα τα πάντα στα 24 και έφυγα για την Αυστραλία. Μου αρέσει να μπαίνω σε ένα τρομακτικό ρόλο».

«Συχνά γυρνάω σε σκοτεινούς δρόμους την νύχτα και αλληλοεπιδρώ με τους ανθρώπους με διάφορους ρόλους, είναι αρκετά διασκεδαστικό. Με αυτόν τον τροπο εξερευνώ και γνωρίζω και παίζω με τον εαυτόν μου».

Ειναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που θελουν να διαφέρουν κα να ξεχωρίζουν πολλές φορες προχωράνε σε τέτοιες ριζοσπαστικές αλλαγες που εχουν να κανουν με την εμφάνιση τους αλλάζοντας οριστικά την ταυτότητα τους. Ισως επειδή θελουν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον η απλα να γεμίσουν με καποιο τροπο το ψυχικό κενό που εχουν με αυτό της εύκολης αποδοχής και της αναγνώρισης από τον κόσμο και που τα κοινωνικά μεσα δικτύωσης πλεον προσφέρουν σε ότι ψεύτικο κυκλοφορεί και θελει να εντυπωσιάσει.

0
http://exitmind.com/