Αυτή είναι η Αgenda των εμβολιασμών απο το 2018-2025

Στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και με στοιχεία απο την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρεται ότι μέχρι το 2022, θα έχουμε υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια για το monitor vaccination, για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού όλων των ηλικιακών ομάδων.

Τον Δεκέμβριο του 2014 έγινε μία ανάρτηση στο LinkedIn ένα άρθρο από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation που έλεγε “σώζοντας με φθηνά εμβόλια 6 εκατομμύρια ζωές κερδίζουμε 100 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτό που μας στοιχίζει μόνο λίγα σετ εκτός από το ότι σώζει ζωές, μας δίνει ευκαιρίες για επενδύσεις, παρακλινικές εξετάσεις, κατασκευές δρόμων και ότι άλλο μπορεί να είναι οι επενδύσεις”. 

Ο ΕΜΑ  στέλνει επιστολές στον ΕΟΦ οι οποίες δεν κοινοποιούνται από τα μέσα ενημέρωσης τους γνωστούς σταθμούς που βγαίνουν για να  μας πούν να πάμε να  εμβολιαστούμε και δεν αναφέρονται στους κινδύνους τους οποίους αναφέρει ο ΕΜΑ, δηλαδή περικαρδίτιδα, μυοκαρδίτιδα, σύνδρομο διάχυσης τριχοειδών αγγείων.

Είδατε να έχουν πρηστεί οι αστράγαλοι σας ή τα χέρια σας μετά τον εμβολιασμό ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ζωής σας;

Τότε έχετε πιθανότατα το συγκεκριμένο σύνδρομο. Αυτό είναι το σύνδρομο τριχοειδών για το οποίο έχουν σταλεί επανειλημμένα επιστολές από την EMA προς τον ΕΟΦ,(ο οποίος επικαλείται τη διαφάνεια με την οποία εργάζεται) που θα έπρεπε να στέλνει στους υγειονομικούς και τα μέσα ενημέρωσης θα έπρεπε να πληροφορούν τους πολίτες και να πουν ότι, από τη μία μεριά υπάρχει κάποιος κίνδυνος και να πάτε να κάνετε το εμβόλιο, όμως επειδή μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες ελέγξτε το τουλάχιστον το Ιατρικό σας ιστορικό.  

Ποια κάρτα θα παει στη φαρμακοεπαγρύπνηση και πως;

Επίσης πριν ακόμα μπούμε στην ιστορία με την συγκεκριμένη ίωση του κορονοιου υπήρχε η κίτρινη κάρτα, όπως την περιγράφει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που ενημερώναμε για τις παρενέργειες. Όταν πηγαίναμε να δούμε τι γίνεται την είχε καταπιεί το σύστημα άρα δεν μπορούσαμε ούτε να την εκτυπώσουμε

Άρα να γιατί δεν αναφέρονται οι παρενέργειες μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής όμως ξέρουμε ότι στην Ευρώπη έχουν πεθάνει απο τα εμβόλια πάνω απο 12000 ανθρώπους και εκατοντάδες χιλιάδες είναι με σοβαρές παρενέργειες. Μία νευρολογική διαταραχή η οποία επέρχεται η ένα αυτοάνοσο το οποίο ξυπνάει με αυτή τη τεχνολογία η οποια διεγείρει αυτοάνοσα σύνδρομα.

Πέραν τούτου υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες για τις οποίες δεν μιλάει κανείς ουτε καταγράφονται.  Άνθρωποι αυτοκτονούν γιατί έχουν κάποια κατάθλιψη.

Το 2019 στην Γερμανία το ποσοστό αυτοκτονιών ηταν της τάξης του 12,3% και θάνατοι απο κορονοϊό 2,4% 

Γαλλια στο 13,8% θανατοι απο covid  1,9%.

Ιταλία 6,7% αυτοκτονίες απο κορονοιό 3%

Ισπανία 5% αυτοκτονίες 1,8% αποκορονοιό

Πολωνία 1,3% αυτοκτονιες 2,6% κορονοιός

Ρωσια 26% θανατους απο κορονοιο 2,5%

Νοτιο Αφρική 23,5% 2,9%

Αυστραλία 12,5% 2,8

Ισλανδια 11% 0.9%

Σουηδια 12% 1,3%

Νορβηγια κορονοιο 0,6%

Ελλαδα 2008 3,4% , 2019 5,1% κορονοιο 2,8%

Όπως βλέπετε οι αυτοκτονίες είναι περισσότερες απο τους θανάτους του κορονοϊού αρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα 

Εδώ συμβαίνει αυτο που λεει η λαϊκή παροιμία “Δημιουργούμε φόβο για να πουλήσουμε Ελπίδα”. 

Από την αρχή της πανδημίας πολλές καταγγελίες υπάρχουν όπου έχουν καταγραφεί θάνατοι από covid-19 χωρίς να είναι από covid-19 αλλά από κάποια άλλη πάθηση. Αυτό πλέον είναι σε όλους γνωστό, οι περιπτώσεις είναι εκατοντάδες. Πολλές διασωλήνωσης έγιναν χωρίς να υπάρχει λόγος σοβαρός και οι άνθρωποι κατέληξαν στο θάνατο.  Επίσης είναι ευρέως αποδεκτό οτι και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν και πεθαίνουν απο τον κορονοϊό. Επίσης οι παρενέργειες των εμβολίων είναι εκατοντάδες δημοσιευμένες στο διαδίκτυο απο γνωστά μεσα ενημέρωσης και με πολλά βίντεο μαρτυριών στο youtube. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιατροί στο νοσοκομείο αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε νεκροψίες ατόμων που πέθαναν απο κορονοϊο.  Οι πιο τολμηροί γιατροί θα βγουν να μιλήσουν ακόμα και με κίνδυνο της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και καριέρας.

Οι μάσκες που πολλοί χρησιμοποιούν επίσης δημιουργούν αναπνευστικά και εγκεφαλικα  προβλήματα. Οργανισμός δεν οξυγονώνεται σωστά και είναι φυσικό να δημιουργούνται προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων και ακόμα περισσότερο στα μικρά παιδιά. 

Είναι φυσικό να υπάρχει μονο μία μερίδα γιατρών που αντιδρά σε όλο αυτό, γιατί οι εταιρείες έχουν μάθει να εξαγοράζουν τις συνειδήσεις των γιατρών πολύ ακριβά. Είναι αυτές που χρηματοδοτούν τις έρευνες και οδηγούν τα στοιχεία και τις μελέτες εκεί που θέλουν με στόχο το κέρδος. Οι “ειδικοι” από την αρχή της “πανδημιας”  διακήρυτταν οτι ποτέ δεν θα ξανά έρθουμε στην κανονικότητα που ξέραμε. Γιατί το έλεγαν αυτο; ηξεραν κάτι;  Το μόνο κλίμα που επικρατεί είναι το κλίμα του εξαναγκασμού και του φόβου. 

Το 2011 μέσα από την εκπομπή το κουτί της Πανδώρας δημοσιεύτηκε 1 επεισόδιο με τον τίτλο: “Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας”.

Μέσα στους ομιλητές παρουσιάζεται και ο κύριος Ιωάννης Ιωαννίδης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  το οποίο το βλέπουμε και σήμερα να παρουσιάζεται στα κανάλια και να διαμαρτύρεται για τα μέτρα κατά της πανδημίας και να εκφέρει αντίθετη άποψη με την Υγειονομική Επιτροπή της Κυβέρνησης. Από αυτό το επεισόδιο κάνεις μπορεί να δει πώς λειτουργούν οι εταιρείες και πως συνεργάζονται με τους εκάστοτε γιατρούς επιστήμονες προκειμένου να προωθήσουν ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο για να γίνει αυτό από το κοινό και να επιτύχει εμπορικά.

Tο Φθινόπωρο του 2009, η Ελλάδα ζούσε με τον φόβο του ιού Η1 Ν1. Του ιού των χοίρων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είχε κηρύξει πανδημία σε επίπεδο 6 για την υφήλιο. Αρκετοί γνωστοί επιστήμονες προσέφεραν το κύρος τους τηλεοπτικά υπέρ του εμβολιασμού. Οι Έλληνες δεν εμβολιάστηκαν, αλλά το υπουργείο Υγείας προμηθεύτηκε 12.000.000 εμβόλια. Η Ελλάδα που δεν έχει καταργήσει ακόμη τα ράντζα και το «φακελάκι», ξεπέρασε τον εαυτό της σε αυτό και μόνο τον τομέα της Υγείας. Ο ιός των πουλερικών, ο ιός των χοίρων έκαναν ακόμη πιο πλούσιους τους ήδη «χρυσούς γιούς» της φαρμακοβιομηχανίας. Από την δεκαετία του 70, οι γιατροί γίνονται όλο και πιο πολύ όμηροι των φαρμακοβιομηχάνων. Πληρωμένα συνέδρια, χρυσωμένες μελέτες, ψεύτικες επιστημονικές ανακοινώσεις, κατευθυνόμενη συνταγογράφηση. 

Πόσο υπαρκτές είναι οι απειλές; 

Το μεγάλο ερώτημα είναι, κατά πόσο αυτή η κατάσταση χρησιμοποιείται από τα μεγάλα κέντρα αποφάσεων και τους διεθνείς οργανισμούς προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλουν στους πολίτες του κόσμου. Με τον φόβο δημιούργησα μία δυσμενή ψυχολογική κατάσταση στον κόσμο.  Τα ποσοστά των αυτοκτονιών αυξήθηκαν την τελευταία τριετία με την εμφάνιση του κοροναϊού.  Τα Lockdown, οι μάσκες και τα περίεργα μέτρα που για την αβεβαιότητα τους μίλησαν πολλοί γιατροί επιδημιολόγοι επιστήμονες αναγνωρισμένοι σε όλο τον κόσμο

Τα συγκεκριμένα εμβόλια για πρώτη φορά δοκιμάζονται  σε ανθρώπους αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάνεις. Μελέτες μέχρι τώρα έχουν δείξει με πρωτοβουλία συγκεκριμένων γιατρών ότι τα εμβόλια προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες σε ζωτικά όργανα.  Χιλιάδες κόσμος έχει αρρωστήσει από την ώρα που έκανε το εμβόλιο. Αυτά όλα είναι καταγεγραμμένα και καταγράφονται συνεχώς. Οι παρενέργειες είναι πολλές πανω απο 400.000 και οι θανατοι πανω απο 9000 παγκοσμίως. Ήδη πολύς κόσμος τις γνωρίζει και τις έχει ακούσει. 

H επιστολή που εστάλει απο την Pfizer και Monderna όπω και αλλες επιστολες πριν απο αυτη 4 στο σύνολο απο τον Απριλιο του 2021, παρέλαβαν όλοι οι γιατροί η ζητούσε την συνεργασία τους με τους ασθενείς προκειμένου να  καταγράφουν περιστατικά τα οποία είναι μυοκαρδίτιδες η περικαρδίτιδες,  ψυχολογικές διαταραχές και άλλες καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν καταγραφεί γιατί όπως αναφέρουν οι ίδιες οι εταιρείες ακόμα δεν γνωρίζουν και καμία δεν δίνει εγγύηση για τυχόν τέτοιες παρενέργειες.

Το  καθήκον των εταιρειών είναι να ενημερώνουν είναι όρος του συμβολαίου που έχουν υπογράψει. Το θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος έχει αντιληφθεί οτι υπάρχει αυτη η ενημέρωση απο τις εταιρείες και απο την ΕΜΑ (European Μedicines Αgency), απο τον περασμένο Απρίλιο . Οι επιστολές αυτες δεν βγήκαν ποτε στην δημοσιότητα και κανένας γιατρός δεν εχει αναφερθεί σε αυτες. Ενήμεροι για τις επιστολές ειναι και ο ΕΟΦ και ο ΕΟΔΥ, όπως και ολα τα νοσοκομεία της χώρας, απευθύνεται προς όλα τα νοσοκομεία, προς όλους τους ιατρικούς συλλόγους κτλπ.

Απο τις 26 Απριλίου του 2018 αναφέρουν ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάτι το οποίο ονομάζεται infodemic (επιθυμία της παραπληροφόρησης). 

Από το 2006 αναφέρουν οτι πρέπει να εντατικοποιήσουν τους εμβολιασμούς  σε όλο τον κόσμο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει ένα σχέδιο δρόμο (roam map) που θα φτάσει μέχρι το  2022 – 25. Αρχής γενομένης με τα εμβόλια διφθερίτιδας κι άλλων γνωστών ασθενειών. Δεν μπορούσαμε όμως να γνωρίζουμε ότι στις αρχές του 2020 θα ερχόταν ενας καινούργιος ιός με το όνομα covid-19.  Ωστόσο κάποιοι γνώριζαν ότι θα υπάρξουν εμβολιασμοί στο μέλλον. Στην σελίδα 4 αναγράφεται πολύ ξεκάθαρα, στα priority activities. 

”ότι θα πρέπει να στηριχτούν οι σχέσεις των παραγωγικών μονάδων, με οποιεσδήποτε μονάδες υγείας, σε σχέση με το πως θα προχωρήσει το θέμα των κλινικών δοκιμών, θα πρέπει να καταπολεμηθεί η διασπορά της παραπληροφόρησης στην ηλεκτρονική μορφή και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την παραπληροφόρηση η οποία στη συνέχεια θα διαδοθεί περαιτέρω”

Με λίγα λόγια αναφέρει οτι αν υπάρξει κάποιος κίνδυνος, θα πρέπει να στραφούμε στα εμβόλια τα οποία θα ειναι (“monitor” – δρομολογημένα, κατευθυνόμενα και απολύτως ελεγχόμενα). Το συμπέρασμα που βγαίνει απο το κείμενο ειναι οτι αναφέρεται στην διστακτικότητα που μπορεί να υπάρχει λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς το προϊόν. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται οτι “θα πρέπει να αποτρέψουμε την διστακτικότητα να κάνει κάποιος το εμβόλιο η οποία ορίζεται ως εξής:

Από τη μία μεριά υπάρχει διστακτικότητα που προκαλεί μία καθυστέρηση να πάει κάποιος πολίτης να εμβολιαστεί και από την άλλη μεριά υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ίδιο το προϊόν για δύο λόγους. Το προϊόν μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί αρκετά ή το προϊόν μπορεί να είναι κάτι πολύ καινούργιο και ο άνθρωπος να μην είναι πρόθυμος να πάει να το κάνει, για να μην υποστεί κάποια παρενέργεια.”

Αναφέρεται χαρακτηριστικά οτι ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες σε όλα τα κράτη μέλη σε συνεργασία με τον Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την Unicef και ανάμεσα σε αυτούς απευθύνεται και σε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες και σε έναν πολύ ιδιαίτερο οργανισμό και πολύ σημαντικό https://www.gavi.org/  Gavi, the Vaccine Alliance. Ενας οργανισμός ιδιωτικο-δημοσιος, ο οποίος ασχολείται με εμβολιασμούς (immunization), έχει πάρα πολλούς δωρητές, γιατί χρειάζεται κάποιος να επενδύσει σε αυτό το όραμα.

Τώρα φαίνεται ότι υπάρχει πρόγραμμα για εμβολιασμό των παιδιών σε τρίτες χώρες , για να έχουμε υγιή παιδιά με που δεν θα χρειάζονται εμβόλια.

Στην συνέχεια υπάρχει ένα πλάνο να υπάρξουν καθολικοί εμβολιασμοί στην ανθρωπότητα για την πρόληψη απο οποιασδήποτε επικίνδυνες ασθένειες. Αυτο μπορεί να κρατήσει μέχρι το 2030 που είναι μία ημερομηνία στόχους και μετα θα υπάρχουν ενισχυτικοί εμβολιασμοί οπου θα διατηρούν την ανοσία που θα εχει δημιουργηθεί. 

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2020 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Gavi Dr Seth Berkley είχε δηλώσει οτι μονο με 360 θανάτους και με 20.000 θετικους παγκοσμίως, Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μπορεί να κηρύξει ολο τον πλανήτη σε Έκτακτη εκτάκτου Υγειονομικής Ανάγκης. 

Στις 32 Ιανουάριου του 2020 Η καγκελάριος της Γερμανίας κυρία Μέρκελ έχει ήδη επενδύσει 665 εκατομμύρια ευρώ στον αναφερόμενο οργανισμό. Βασικος και μεγάλος χρηματοδότης ειναι η Κίνα η οποια επενδύει πάρα πολλά εκατομμύρια. Αλλοι επενδυτές είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση η Visa η mastercard, Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ηνωμένη Βρετανία η Νέα Ζηλανδία η Αυστραλία η Orange η Lios (εταιρια που ειδικεύεται στην θερμομέτρηση). Διάφορες φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες παράγουν φάρμακα και εμβόλια. Η Ινδία, διάφορες Δημοκρατίες, η Νότιος Αφρική, το Καταρ, το Αμαν, το Κουβειτ, η Shell, διάφοροι σεΐχηδες. Η Ελλάδα το 2021 έδωσε το ποσό 1,9 εκατομμυρίων ευρώ ως δωρεά στον Οργανισμό Gavi 

Στις 4 Ιουνίου 2020  η πρόεδρος της ευρωπαϊκής κομισιόν κυρία Von Der Lien αναφέρει ότι ο εμβολιασμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα “Human right”. Πηγαίνοντας παλι πισω στις επιστολές αναφέρεται ότι από το 2021 μέχρι το 2022 θα έχουν τακτοποιηθεί όλα τα τεχνικά και νομικά θέματα που στέκουν εμπόδιο στον δρόμο του απόλυτου εμβολιασμού σε όλους. Οι κλινικές δοκιμές θα γίνονται σε leaving model και double-blind. Σε ζωντανό μοντέλο στην καθημερινή ζωή και με απόλυτη τυφλότητα. 

Στον Gavi σε συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρεται το risk management. Όταν υπάρχει κάποιος φιλόδοξος στόχος οπωσδήποτε αποδεχόμαστε τους κινδύνους και τα ρίσκα, ενημερώνουμε για αυτό τους συνεργάτες μας, τους κατασκευαστές, τους επενδυτές και φτάνουμε μέχρι εκεί που θεωρούμε ότι το ρίσκο δεν ξεπερνάει το όφελος.

Αν πάμε σε νούμερα αυτο σημαίνει οτι 7 δισεκατομμύρια 794 εκατομμύρια 799 χιλιάδες κατοίκους είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός, εξ αυτών των ανθρώπων περίπου το 1,5 δισεκατομμύριο και πεντακόσια εκατομμύρια είναι η Κίνα και αλλο ενα δις και 320 εκατομμύρια είναι η Ινδία. Στην συνέχεια έρχεται η Ευρώπη με περίπου 750 εκατομμύρια. Περίπου 25 εκατομμύρια η Αυστραλία περίπου 5 εκατομμύρια. Η  Ζηλανδία περίπου 331 εκατομμύρια Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σε ολα αυτα τα δισεκατομμύρια μας λένε λοιπόν σήμερα στις 21 Ιουλίου του 2021 οτι έχουν αποδημήσει από το συγκεκριμένο ιό περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι. Επίσης σε αυτα τα τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν αποδημήσει δεν υπάρχει  απόδειξη ότι όλοι οι θάνατοι ειναι απο τον κορονοϊό.

Γιατί συμπεριλαμβάνονται οι εγκεφαλικές αιμορραγίες; οι οποίες κάνουν αναπνευστικά προβλήματα και το είχε αναφέρει και Έλληνας Υπουργός Υγείας την περασμένη χρονιά, ότι δηλαδή μετράνε και τις εγκεφαλικές αιμορραγίες οι οποίες καταλήγουν σε θανάτους απο κορονοιο. 

Οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά γιατι παίρνουν εντολές απο ανώτερα κλιμάκια Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια. Σε γράφημα της ευρωπαϊκής ένωσης δείχνει οτι μέχρι το τέλος του  2022 θα έχουμε τακτοποιήσει όλα τα νομικά θέματα. Υπάρχει κι άλλο καταστατικό του αφορά τα παγκόσμια θέματα που συζητούνται οπως ολοι γνωρίζουν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ  World Economic Forum στο Davos. Tο οποίο πραγματοποιείται μία φορά ετησίως όπου λαμβάνονται αποφάσεις για όλη την ανθρωπότητα από πολύ ανώτερα κλιμάκια.

Εμπόδια τα οποία αφορούν την ατομική ελευθερία της προστασία του Ιατρικού απορρήτου κάθε ανθρώπου και το δικαίωμα της αυτενέργειας του κάθε ανθρώπου πάνω στο σώμα του. Όλα αυτά τα θέματα κάποια στιγμή θα θεωρούνται πάρα πολύ μικρά μπροστά στο λεγόμενο γενικό καλό.  Υπάρχει λοιπόν ένας προγραμματισμός ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από όλες αυτές τις καταστάσεις ο οποίος πραγματοποιείται και συντασεται από το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ το οποίο συνεδριάζει στο Davos. 

Ερχόμαστε λοιπόν στην  4η Βιομηχανική Επανάσταση (ψηφιακή επανάσταση) με τους οκτώ κύριους στόχους.

Επειδή υπάρχουν πλέον πάρα πολλές φωνές και πολλές απόψεις με μεγάλη ποικιλότητα θα πρέπει οι άνθρωποι να αποκτήσουν ένα κοινό τρόπο σκέψης να μην υπάρχει όλη αυτή η ποικιλότητα που δημιουργεί προβλήματα. Δηλαδή εννοούν ότι όλοι οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν δική τους άποψη αλλά να είναι συντεταγμένοι κάτω απο μια σκέψη.

Ο προγραμματισμός για την 4η βιομηχανική επανάσταση ειναι να μετακινηθούν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι. Οι οποίοι θα έχουν μετακινηθεί από την Ασία και την Αφρική προς την Ευρώπη. Περιμένουμε κι άλλους μετανάστες ως το 2030. Θα μετακινηθούν άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για οποιουσδήποτε λόγους, ένας λόγος είναι και η κλιματική αλλαγή. Προβλέπουν ότι μέχρι το 2030, αρκετά στελέχη, κυρίως απο τρίτες χώρες θα ειναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τότε εταιρειών. Αυτό θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό υπόστρωμα με αυτούς τους διευθύνοντες συμβούλους, ούτως ώστε οι ανερχόμενοι μετανάστες να βρούν έτοιμες βάσεις εργασίας και έτοιμες επενδυτικές θέσεις. Προβλέπεται ότι είναι οι μετανάστες φτάνοντας στις χώρες, που δεν θα έχουν πλέον σύνορα, θα βρίσκουν έτοιμο λογαριασμό τραπέζης και θα διευκολύνονται στην εύρεση εργασίας.

Η ιατρική έτσι όπως τη γνωρίζουμε θα αλλάξει. Δηλαδή σιγά-σιγά θα καταργούνται τα νοσοκομεία όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα. Με την βοήθεια Α.I μπαίνουμε στην  ηλεκτρονική πραγματοποίηση της Ιατρικής. Αρκετα όργανα για μεταμοσχευσεις θα κατασκευάζονται με 3D printing όπως έχει αρχίσει να γίνεται. Επεμβάσεις θα γίνονται με γενετικά τεστ και με μοριακά ψαλίδια και άλλα μοριακά εργαλεία. Στον ουρανό θα υπάρχουνε drone στα οποία θα καταγράφουν την κίνηση του πληθυσμού της γης και αυτό θεωρείται ότι είναι οι δημοκρατικοί ουρανοί. 

Υπάρχουν εταιρείες που αποθηκεύουν γονιδίωμα. ήδη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες στον κόσμο γνωστές και μεγάλες εταιρείες 12 στον αριθμό. Μια εξ αυτών εδρεύει στο Λονδίνο. Πριν από λίγα χρόνια είχε αρχίσει να πληρώνει για να παίρνει γενετικό υλικό από τους πελάτες της πληρώνοντας τους σε κρυπτονόμισμα.  Αυτές οι τράπεζες γονιδιώματος είναι το πετρέλαιο της νέας εποχής. Το ανθρώπινο DNA είναι η πολύ καλή βενζίνη των 100 οκτανίων. Υπάρχουν Πολλές εταιρείες που αυτή τη στιγμή εάν τους ζητήσεις ενα τροποποιημένο γονιδίωμα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου.

Στην συνέχεια θα έχουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση η οποία θα απαρτίζεται από διάφορες δομές (τα λεγομενα Global Future Councils), διεθνή συμβούλια του μέλλοντος τα οποία θα απαρτίζονται από κυβερνήσεις, εταιρείες, ακαδημαϊκούς και άλλους παράγοντες που θα ρυθμίζουν την υγεία, την οικονομία, την ενέργεια, διάφορες δομές κτλπ. Η χρήση Ψηφιακής Τεχνολογίας πλέον θα περιλαμβάνεται στα πάντα. Και εδω γίνονται σεβαστοί και οι χάρτες της μεταμόρφωσης του πλανήτη οπως τον ξεραμε (Transformation Map). Θα δημιουργηθεί ενα νέο κέντρο που θα αφορά την κυβερνοασφάλεια για τις επιχειρήσεις και τις νέες τεχνολογίες. Μια νέα τεχνολογία είναι όπως αναγράφεται και στην σελίδα της η Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα εμβόλια τα οποία παρέχονται στους ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Το mRNA εμβόλιο είναι μία νέα τεχνολογία η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην ανθρωπότητα. Καθιστά λοιπόν πειραματόζωα τους ανθρώπους

Η τεχνολογία Medical blockchain αναφέρεται στο world economic forum και θα χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή του ανθρώπινου γονιδιώματος και όλες τις επεμβάσεις που θα γίνονται σε αυτό. Η τράπεζες του ανθρώπινου γονιδιώματος που αριθμούν 12 παγκοσμίως, θα μπορούν να εμπορεύονται το ανθρώπινο γονιδίωμα όπως εχει ήδη αρχίσει να γίνεται για δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα που κάνουν χρήση του γονιδιώματος και μάλιστα τελευταία πωλούν κάποια τεστ DNA για να δεις την καταγωγή σου.

Προσοχή το exitmind δεν ταυτίζεται με την άποψη ότι δεν υπάρχει ο ιός ή ότι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν και δεν πεθαίνουν από αυτον.  

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2021

https://www.who.int/teams/mental-health-and-substance-use/suicide-data

https://ourworldindata.org/covid-deaths

https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2778234

https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/causes-death-australia/latest-release

https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

0
http://exitmind.com/
Χωρίς ετικέτες 0