Αυτή είναι η μυστική συνταγή των Μάγιας που έχει βάση το σκόρδο και καθαρίζει τα πάντα!

Τις ιδιότητες του σκόρδου τις ξέρουμε από πολύ παλιά, είναι ένα ισχυρό αντιβιοτικό της φύσης  που καταπολεμά αρκετές αρρώστιες και παθήσεις όπως υπέρταση, διάφορες λοιμώξεις, ακόμα και τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Βελτιώνει την χοληστερόλη , την αρτηριακή πίεση, καταπολεμά το κρυολόγημα και τον πονόλαιμο. Το σκόρδο περιέχει ουσίες με ιδιαίτερα αντικαρκινική δράση (θειο-άλλοκυστεϊνη, αλλισίνη, δισουλφίδιο).  Στην αρχαία Ελλάδα το έτρωγαν κάθε μέρα  λιωμένο στο ψωμί ή σαν πάστα αναμιγμένο με λάδι, αυγά , τυρί και μέλι.

Περιέχει: Θειούχες ενώσεις, με πιο δραστική την αλισίνη, στην οποία οφείλει και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Επίσης, φλαβονοειδή που διεγείρουν την παραγωγή γλουταθειάνης η οποία βοηθάει την αποβολή τοξινών και άλλων βλαβερών ουσιών που έχουν συσσωρευθεί. Είναι πλούσιο σε μαγγάνιο, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη C, ενώ θεωρείται και καλή πηγή σεληνίου.

Έχει αντιμικροβιακές, αντιθρομβωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και την ιδιότητά να μειώνει τα επίπεδα των λιπιδίων στο αίμα.

Η κατανάλωση ενός έως δύο κομματιών ωμού σκόρδου ανά ημέρα, θεωρείται ασφαλής για τους ενήλικες.

Προσοχή!

Ασθενείς που ακολουθούν αντιπηκτική αγωγή θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτούν τον γιατρό τους, πριν προχωρήσουν στην κατανάλωση σκόρδου.

Ξέρετε ότι: Την δυσάρεστη οσμή του σκόρδου μπορεί να την καλύψει ένα ποτήρι γάλα.

Αυτή είναιη συνταγή των Μάγιας για τον καθαρισμό του οργανισμού απο τις τοξίνες. 

Η συγκεκριμένη συνταγή μπορούμε να την κάνουμε μόνο δυο φορές στην ζωή μας και μόνο για 15 μέρες την κάθε φορά. Έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον οργανισμό και να ξεβουλώνει τις αρτηρίες σύμφωνα με τα λεγόμενα  αυτών που την έχουν δοκιμάσει.

Προετοιμασία

Σε ένα γουδί  λιώνουμε 450γρ σκόρδο, και το αναμιγνύουμε σε 250 γρ. αλκοόλ ποτοποιίας , Αφού ανακατευτεί πολύ καλά μαζί με το αλκοόλ  το σουρώνουμε με ένα τουλπάνι, η με φίλτρο γαλλικού καφέ. Βάζουμε το υγρό σε ιδικό μπουκαλάκι με σταγονόμετρο.

Διαδικασία χορήγησης

Πρώτη μέρα της θεραπείας το πρωί, βάζουμε μια σταγόνα από το μίγμα σε 50ml γάλα και το πίνουμε, επαναλαμβάνουμε την διαδικασία το μεσημέρι και το βράδυ. Το πίνουμε πάντα μισή ώρα  πριν το φαγητό.

Δεύτερη μέρα αυξάνουμε κατά μια σταγόνα  στην ιδιά δοσολογία γάλα, επαναλαμβάνοντας την διαδικασία.

Κάθε μέρα αυξάνουμε κατά μια σταγόνα στην ιδιά ποσότητα γάλα, μέχρι οι σταγόνες να γίνουν 15, μέχρι και την 15η ημέρα οπού είναι και η τελευταία ημέρα της θεραπείας.

Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από μερικά χρόνια πάλι! Ποτέ άλλοτε!

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;