Αυτό είναι το νέο πάρκο Star Wars της Disney

Το νέο θεματικό πάρκο της Disney World, Galaxy’s Star Wars, παίρνει σιγά-σιγά σχήμα.

Αν είστε fan του franchise Star Wars , αυτό είναι το μέρος για εσάς. Οι εικόνες  δείχνουν το νέο κομμάτι του Walt Disney World αφιερωμένο στην πιο αγαπημένη σειρά κινηματογραφικών ταινιών στον κόσμο .

Με κόστος 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ,εξαπλώνεται σε μια τεράστια έκταση 14 στρεμμάτων. Το Star Wars: Galaxy Edge πρόκειται να ανοίξει στις 29 Αυγούστου 2019 και φαίνεται ήδη εκπληκτικό.

Εκτός από τα άμεσα αναγνωρίσιμα κτίρια του Galaxy’s Star Wars , τα οποία μπορούν να παρατηρηθούν ήδη, υπάρχει ένα φορτίο γερανών και εκσκαφέων που μπορεί να εντοπιστεί δημιουργώντας μερικές καταπληκτικές και τεχνολογικά προηγμένες βόλτες για να διεγείρουν τους επισκέπτες στη νέα εξέλιξη.

Υπάρχει επίσης σε πραγματική κλίμακα αντίγραφο του Millennium Falcon, το διάσημο διαστημικό σκάφος του Han Solo. Το διαστημόπλοιο είναι το ακριβές αντίγραφο του πλοίου από τις ταινίες, με μήκος μεγαλύτερο από 100 πόδια.

Στο πλαίσιο της εμπειρίας, μια ομάδα έξι ανθρώπων θα λειτουργήσει το διαστημικό σκάφος κατά τη διάρκεια μιας διαδραστικής εμπειρίας που, όπως και οι ταινίες, θα πάρει λίγο ανωμαλίες.

Νέες εικόνες έχουν αποκαλύψει την κατασκευή του συναρπαστικού νέας έλξης του Star Wars Galaxy’s Edge στην Disney World Orlando.

Οι φίλοι του franchise είναι αναμφισβήτητα με ανυπομονησία την καταμέτρηση των ημερών μέχρι να ανοίξει αργότερα φέτος.

Πηγη https://www.thesun.co.uk/

0
http://exitmind.com/