Γιατί η αφοσίωση στο SEX κάνει κακό στο επιχειρείν!!

O Napoleon Hill επισημαίνει ότι οι νέοι σπαταλάνε μεγάλη ενέργεια στην σεξουαλική τους ικανοποίηση και στην εκπλήρωση των σεξουαλικών τους επιδιώξεων προκειμένου να θεωρούνται επιτυχημένοι σε αυτόν τον τομέα, όταν την ίδια ενέργεια, θα μπορούσαν να την διοχετεύσουν σε μεγάλα επιτεύγματα. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες και επιτυχημένο,ι πριν καλά καλά φτάσουν τα 40 με 50, έχουν καταλάβει από σύμπτωσή ότι η δημιουργικότητά τους και η επιτυχία τους, αυξάνεται όταν πρέπει να διοχετεύσουν την σεξουαλική τους ενέργεια στην δουλειά. Αντίθετα, αυτή η τακτική δυνάμωσε την προσωπικότητά τους και τους έκανε περισσότερο ελκυστικούς σε αντίθεση με εκείνους που κατανάλωναν την ενέργειά τους στο κυνηγητό για την βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωής.

Μόνο εδώ ο Napoleon Hill  στο βιβλίο του Think and Grow Rich  (THE MYSTERY OF SEX: TRANSMUTATION) τονίζει ότι θα πρέπει εμείς να οδηγούμε και να διοχετεύουμε την σεξουαλική μας επιθυμία εκεί που πρέπει, προκειμένου να επιτύχουμε σε άλλους τομείς και όχι να γινόμαστε δούλοι της επιθυμίας καθαυτής. Φυσικά δεν λέει ότι θα πρέπει να απαγορευτεί ο έρωτας και ειδικά όταν γίνεται στα πλαίσια μιας ρομαντικής σχέσης.

Το νόημα της λέξης μεταστοιχείωση είναι, σε απλή γλώσσα, η αλλαγή ή η μεταφορά ενός στοιχείου ή μορφής ενέργειας σε μία άλλη. Το αίσθημα του sex μετατρέπεται σε μία κατάσταση του μυαλού. Εξαιτίας της άγνοιας πάνω στο θέμα, αυτή η νοητική κατάσταση γενικότερα συνδέεται με το σώμα και με ακατάλληλες επιρροές, στις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν υποβληθεί για την αναζήτηση της γνώσης για το sex, ουσιαστικά, καταστάσεις που αφορούν το σώμα έχουν παραβιάσει αρκετά την νοημοσύνη. Το αίσθημα του sex έχει πίσω του την δυνατότητα τριών εποικοδομητικών δυνατοτήτων:

  • Την αναπαραγωγή του ανθρωπίνου είδους
  • Την διατήρηση της υγείας (για θεραπευτικούς σκοπούς)
  • Την μεταμόρφωση της μετριότητας σε ιδιοφυΐα μέσα από την μετάλλαξη του sex

Η σεξουαλική μετάλλαξη είναι απλή και εύκολα εξηγήσιμη. Σημαίνει την απομάκρυνση του μυαλού από σκέψεις της σωματικής έκφρασης, σε σκέψεις κάποιας άλλης φύσεως. Η σεξουαλική επιθυμία είναι η πιο δυνατή από τις ανθρώπινες επιθυμίες. Όταν κάποιος συνεπαίρνεται από αυτή την επιθυμία, αναπτύσσει ιδιαίτερη ροπή στην φαντασία, το θάρρος, την δύναμη της θέλησης, στην επιμονή και στην δημιουργική ικανότητα, άγνωστη στους ανθρώπους σε άλλες συνθήκες. Η επιθυμία για σεξουαλική επαφή είναι τόσο δυνατή που οι άνθρωποι ελεύθερα ρισκάρουν την ζωή και την φήμη τους για να την ικανοποιήσουν. Όταν εκπληρώνεται, και επαναπροσδιορίζεται, αυτή η γεμάτη κίνητρα δύναμη, διατηρεί όλες τις ιδιότητές της για ροπή σε φαντασία, θάρρος, κλπ. τα οποία ίσως χρησιμοποιηθούν σαν ισχυρές δημιουργικές δυνάμεις στην λογοτεχνία, την τέχνη ή σε οποιαδήποτε άλλο επάγγελμα ή κάλεσμα, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά,και στην συσσώρευση πλούτου.

Η μετάλλαξη της σεξουαλικής ενέργειας, αντικατοπτρίζει την δύναμη της θέλησης, αλλά η ανταμοιβή αξίζει την προσπάθεια. Η επιθυμία για σεξουαλική έκφραση είναι έμφυτη και φυσική. Η επιθυμία δεν μπορεί, και δεν θα πρέπει να υποτάσσεται η να εξαλείφεται αλλά θα πρέπει να της δίνεται ένα περιτύλιγμα μέσα από μορφές έκφρασης που εμπλουτίζουν το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου. Εάν δεν δίνεται αυτή η μορφή περιτυλίγματος, μέσα από την μετάλλαξη, θα αναζητήσει έκφραση μέσα από καθαρά σωματικές διόδους.

Ένα ποτάμι ίσως να μπορεί να φραγεί και το νερό του να ελέγχεται για κάποιο καιρό, αλλά στο τέλος, θα δημιουργήσει ένα τοίχος. Το ίδιο είναι αληθές για το συναίσθημα του sex. Αυτό μπορεί να καταπιεστεί και να υπόκειται σε έλεγχο για λίγο καιρό, αλλά η ίδια η φύση του το προκαλεί πάντα να αναζητεί μέσα έκφρασης. Εάν αυτό δεν μεταλλαχθεί σε κάποια δημιουργική προσπάθεια, θα βρει ένα λιγότερο αξιόλογο περιτύλιγμα.

Τυχερό, πραγματικά είναι το άτομο, το οποίο έχει ανακαλύψει, πώς να δίνει στο συναίσθημα του sex, μια διέξοδο μέσα από κάποια μορφή δημιουργικής προσπάθειας, γιατί έτσι, με αυτή την ανακάλυψη, έχει ανάγει τον εαυτό του στην θέση της ιδιοφυΐας

Επιστημονική έρευνα έχει συμπεριλάβει αυτά τα σημαντικά γεγονότα:

1) Οι άνθρωποι με τα μεγαλύτερά επιτεύγματα είναι άνθρωποι με υψηλά αναπτυγμένη την σεξουαλική φύση.
2) Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μάθει την τέχνη της σεξουαλικής μετάλλαξης.
3) Οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει μεγάλα πλούτη και έχουν πετύχει εξέχουσα αναγνώριση στην λογοτεχνία, τέχνη, βιομηχανία, αρχιτεκτονική, και στα επαγγέλματα, παρακινήθηκαν από την επίδραση μίας γυναίκας.

Η έρευνα από την οποία, αυτές οι σημαντικές ανακαλύψεις έγιναν, ανέτρεξαν στις σελίδες της βιογραφίας και της ιστορίας για περισσότερα από 200 χρόνια. Οπουδήποτε υπήρχαν διαθέσιμα στοιχεία σε σχέση με τις ζωές των ανδρών και γυναικών με μεγάλα επιτεύγματα, επεσήμαναν πολύ πειστικά, ότι αυτοί είχαν υψηλά αναπτυγμένη την σεξουαλική φύση.

Το συναίσθημα του sex είναι μια δύναμη ακατανίκητη, ενάντια στο οποίο συναίσθημα, δεν μπορεί να υπάρξει καμία αντίσταση όσο ένα ‘’ακίνητο σώμα’’. Όταν οι άνθρωποι παρασύρονται από αυτό το συναίσθημα προικίζονται με μία υπερδύναμη για δράση. Πρέπει να καταλάβεις αυτή την αλήθεια για να εκλάβεις την σημασία της δήλωσης ότι, η σεξουαλική μετάλλαξη θα οδηγήσει τον οποιοδήποτε στην κατάσταση της ιδιοφυΐας.

Το συναίσθημα του σεξ περιλαμβάνει το μυστικό της δημιουργικής ικανότητας. Αν καταστρέψεις τις σεξουαλικές ορμές, είτε στον άνθρωπο είτε σε ζώο, θα έχεις διαταράξει την βασική πηγή ενέργειας. Ως απόδειξη αυτού, παρατήρησε τι συμβαίνει στο οποιοδήποτε ζώό αφού αυτό έχει ευνουχιστεί. Ένας ταύρος γίνεται τόσο υπάκουος, όσο μια αγελάδα αφού αυτός μεταλλαχθεί σεξουαλικά. Η σεξουαλική αλλαγή απορροφά από το αρσενικό, είτε σε άνθρωπο είτε σε ζώο, όλη την ενέργεια που ήταν μέσα του. Η σεξουαλική αλλαγή του θηλυκού έχει την ίδια επίδραση.

Πηγή patratora.gr

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;