Γνήσια ή Μη Γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων;

Η αλήθεια είναι ότι με την κρίση στα οικονομικά όλων, οι περισσότεροι έχουμε ένα αυτοκίνητο για χρόνια ολόκληρα! Λίγοι, έως και ελάχιστοι, είναι αυτοί που αλλάζουν πλέον το όχημά τους για να αγοράσουν ένα καινούργιο.

Οι περισσότεροι, αν όχι και όλοι, επιλέγουμε την συντήρηση του παλιού μας αυτοκινήτου και το τακτικό service.

Επομένως, την σήμερον ημέρα επιλέγουμε Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων πιο συχνά από ποτέ άλλοτε!

Το ερώτημα όμως που προκύπτει σε όλους είναι τι Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων να επιλέξουμε!

Γνήσια άρα και πιο ακριβά ή μη γνήσια άρα και πιο οικονομικά αλλά και κατώτερης ποιότητας;

Γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Τα γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι αυτά που προτείνουν οι αντιπροσωπίες. Ο λόγος έχει να κάνει με την συμβατότητα αλλά και την ποιότητα του εξαρτήματος που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο.

Επιπλέον, τα γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων θεωρείται πως είναι πιο ανθεκτικά στο χρόνο και άρα η αλλαγή τους θα είναι βραδύτερη από των μη γνήσιων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων.

Ακόμη, τα γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων έχουν και εγγύηση οπότε εάν προκύψει το οτιδήποτε κατά την χρήση τους η αντιπροσωπείες είναι σε θέση να προσφέρουν ένα καινούργιο ή να επισκευάσουν τη βλάβη στο συγκεκριμένο ανταλλακτικό.

Μη γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Τα μη γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι αυτά που δεν προτείνουν ούτε προτιμούν οι αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Ο λόγος έχει να κάνει με την χαμηλή ποιότητα που ενδεχομένως να έχει το εξαρτήματος που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο αλλά και με το κέρδος της αντιπροσωπείας όπως είναι λογικό.

Ακόμη, τα μη γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων θεωρείται πως είναι απλά μια φθηνή λύση για να κάνει κάποιος πρόχειρα την δουλειά του και άρα δεν θεωρούνται ανθεκτικά στο χρόνο.

Παράλληλα, όσον αφορά την εγγύηση, τα περισσότερα μη γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων δεν έχουν και άρα εάν προκύψει κάποια βλάβη η αλλαγή τους είναι δύσκολη έως και απίθανη.

Συνοψίζοντας, το θέμα είναι να κάνεις την δουλεία σου. Όμως, η ποιότητα είναι το παν.

Εμείς σου προτείνουμε σίγουρα να επιλέξεις την οικονομική λύση εάν και εφόσον πρόκειται για κάτι προσωρινό ή για ένα όχημα το οποίο είσαι διατεθειμένος να αντικαταστήσεις με την πρώτη ευκαιρία!

Ο λόγος έχει να κάνει με την ασφάλεια. Ένα γνήσιο Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου είναι υψηλής ποιότητας και αυτό αυτομάτως κάνει και την ασφάλεια στην οδήγηση υψηλότερη!

Επίσης, το να επιλέξεις την γνησιότητα έναντι της απομίμησης μπορεί και να σου γλιτώσει χρήματα εάν το σκεφτείς καλύτερα…

Ίσως κατά την αγορά του γνήσιου να δαπανήσεις μεγαλύτερο ποσό χρημάτων αλλά η ανθεκτικότητα του ανταλλακτικού σου θα εξασφαλίσει και την συνολική ανθεκτικότητα του οχήματός σου με την πάροδο των ετών!

Δες το σαν επένδυση! Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το αυτοκίνητο, αλλά χρειάζεσαι να πάρεις γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων για να το συντηρήσεις και να το έχεις για χρόνια!

Σε πείσαμε καθόλου; Εσύ τι ανταλλακτικά θα επέλεγες για το αυτοκίνητό σου;

Είσαι υπέρ της ποιότητας και της συμβατότητας, της εγγύησης και της ανθεκτικότητας αυτού που θα αγοράσεις ή σε ενδιαφέρει η χαμηλή τιμή μόνο;

Θες να επενδύσεις στο παλιού σου αυτοκίνητο σαν να ήταν καινούργιο ή απλώς σε νοιάζει να κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα με αυτό επιλέγοντας μη γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων;

 

0
http://exitmind.com/