Γνωρίστε τα πιο ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου που κυκλοφορούν

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναμφίβολα ο νούμερο ένα σύμμαχός μας ενάντια στον ήλιο όλες τις εποχές, εφόσον υπάρχει ηλιοφάνεια. Εκτός βέβαια από το να προστατεύουν τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τις συνέπειές του, αποτελούν και ένα αξεσουάρ από μόνα τους όταν το σχέδιό τους είναι πιο ιδιαίτερο. Θα δούμε λοιπόν όλα τα πρωτότυπα γυαλιά ηλίου που κυκλοφορούν αυτή την εποχή στην αγορά, ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο.

Ας ξεκινήσουμε από τα υπερμεγέθη στρογγυλά γυαλιά, τα οποία έχουν επιστρέψει δυναμικά. Σίγουρα θα προστατεύσουν τα μάτια σας από τον ήλιο χωρίς να τα σηκώσετε καν, και ταυτόχρονα θα δώσουν πολλούς επιπλέον πόντους στο στυλ σας.

Στην ίδια λογική έχουμε και τα διαχρονικά γυαλιά aviators, τα οποία βλέπουμε πλέον και στην υπερμεγέθη εκδοχή τους. Είναι πολύ στη μόδα και σίγουρα αποτελούν μία ανανεωμένη πρόταση των κλασικών aviators, για όσες το τολμήσουν.

Τα γυαλιά με τα εντυπωσιακά μπράτσα είναι ακόμα μία πρόταση εάν θέλετε να ξεχωρίσετε. Ταιριάζουν σε πρόσωπα με γωνίες και είναι πολύ ιδιαίτερα, καθώς τα μπράτσα τους  στηρίζονται στο κάτω μέρος του σκελετού, και όχι στο επάνω ως συνήθως.

Τα γυαλιά με το brand του σχεδιαστή να αναγράφεται έντονα πάνω σε αυτά είναι ακόμα μία επιλογή που μπορείτε να κάνετε, εάν ψάχνετε κάτι ασυνήθιστο και πρωτότυπο. Το λογότυπο του σχεδιαστή μπορεί να βρίσκεται σε διάφορα σημεία πάνω στα γυαλιά, όπως ανάμεσα στους φακούς, στο επάνω ή στο κάτω μέρος τους.

Ακόμα μία πρότασή μου είναι τα γυαλιά ηλίου montana. Τα συγκεκριμένα κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να επιλέξετε όποια προτιμάτε. Τα σχέδιά τους ποικίλουν ανάμεσα σε aviator, κοκάλινα, πιο σπορ, στρογγυλά, με απλούς ή χρωματιστούς φακούς όπως μπλε, κίτρινο, μοβ και πορτοκαλί. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Τα γυαλιά με διπλή γέφυρα ανάμεσα στα μάτια είναι ακόμα ένα σχέδιο το οποίο τον τελευταίο καιρό κάνει θραύση. Η διπλή γέφυρα αποτελείται ουσιαστικά από ένα επιπλέον μεταλλικό κομμάτι πάνω από τους φακούς των γυαλιών το οποίο συνήθως αιωρείται. Θα βρείτε αυτό το στυλ σε πολλά διαφορετικά σχέδια, όπως στρογγυλά ή σε cat-eye στυλ για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό σας.

Ένα ακόμα σχέδιο που ίσως έχετε συναντήσει είναι τα γυαλιά ηλίου με διαφανή τζάμια τα οποία είναι πολύ ανοιχτόχρωμα και σχεδόν διάφανα. Οι αποχρώσεις στις οποίες κυκλοφορούν είναι συνήθως το μπλε, το μωβ και το πορτοκαλί. Για ένα αρμονικό σύνολο, ο σκελετός τους είναι και αυτός στην ίδια ανοιχτόχρωμη απόχρωση.

Για το τέλος άφησα ένα επίσης πολύ ιδιαίτερο στυλ γυαλιών, που είναι αυτά με το μισό σκελετό από την επάνω ή την κάτω μεριά τους. Κυκλοφορούν επίσης σε μεγάλο ή μικρό μέγεθος, καθώς και με απλούς ή καθρέπτες φακούς.

0
http://exitmind.com/