Γνωρίστε τον Ελληνοαμερικανό που κάνει τέχνη χρησιμοποιώντας τον ήλιο

Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης Μάικλ Παπαδάκης, γνωστός και ως Sunscribes , είναι γνωστός ως δεξιοτέχνης της χρήσης της δύναμης του ήλιου για τη δημιουργία τέχνης, μια διαδικασία γνωστή ως «ηλιογραφία».

Whiskey Grove
Hλιογραφία Albert Einstein Portrait

Η ηλιογραφία είναι μια φωτογραφική διαδικασία που επινοήθηκε αρχικά από τον Joseph Nicéphore Niépce στις αρχές της δεκαετίας του 1820.

Χρησιμοποιεί την τεράστια δύναμη των ακτίνων του ήλιου για να δημιουργήσει τέχνη καυτηριάζοντας την επιφάνεια του καμβά που έχει επιλέξει ο καλλιτέχνης.

Η θερμότητα και η δύναμη του ήλιου δημιουργούν χημικές αλλαγές στην ειδικά επικαλυμμένη επιφάνεια, συνήθως ξύλου, που αφήνουν μια εκπληκτική εικόνα στον καμβά.

Αυτή η μέθοδος χρήσης του ήλιου για τη δημιουργία θεαματικών έργων τέχνης οδηγεί σε εξαιρετικά, μοναδικά κομμάτια.

Έμαθε την τεχνική του ήλιου στην Ασία

Ο Παπαδάκης γνώρισε για πρώτη φορά αυτή τη σπάνια αλλά θεαματική μορφή τέχνης του ηλιακού φωτός μετά από ένα ταξίδι που έκανε στην Ασία .

Μετά την παρατήρηση της τεχνικής, που περιλαμβάνει τη χρήση μεγεθυντικών γυαλιών για την αύξηση της ισχύος των ακτίνων του ήλιου, ο Παπαδάκης ασχολήθηκε ο ίδιος με αυτή τη μορφή τέχνης και έγινε ένας από τους πιο έγκριτους ηλιογράφους διεθνώς.

Έφερε τη μορφή τέχνης στην πατρίδα του , το Κολοράντο, στις ΗΠΑ, από την Ασία και η κοινότητα έχει ερωτευτεί τα απίστευτα κομμάτια του στο φως του ήλιου.

Ο Παπαδάκης χρησιμοποιεί μεγάλα ξύλινα μπλοκ για να δημιουργήσει λογότυπα και πινακίδες, καθώς και τοπία, πρόσωπα, ακόμη και ολόκληρα πορτρέτα.

Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης του ηλιακού φωτός παράγει μια μεγάλη ποικιλία κομματιών, δημιουργώντας επιδέξια λεπτές γραμμές και σχήματα χρησιμοποιώντας μόνο το φως του ήλιου και τα ειδικά εργαλεία του.

The Balvenie

Το έργο του Παπαδάκη έχει γίνει viral στα social media , με χιλιάδες κόσμο να παρακολουθεί τη δημιουργία των τελευταίων έργων τέχνης του.

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες του Ελληνοαμερικανού συχνά διαμορφώνονται σύμφωνα με μορφές που τον εμπνέουν, συμπεριλαμβανομένου του Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Μαζί με τους χιλιάδες θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παπαδάκης έχει κερδίσει θαυμαστές από τις διάφορες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όπου προβάλλει τα εκπληκτικά έργα του στον ήλιο.

Έχει λάβει μέρος σε αρκετές αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές – μπροστά σε καταπληκτικό κοινό – με το ταλέντο, την επιμονή και τη δημιουργικότητά του.

0
http://exitmind.com/