Διαβάστε 5+1 λόγους για να επιλέξετε τις λάμπες LED.

Θέλετε να μάθετε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED; Αναρωτιέστε γιατί η αγορά στα είδη φωτισμού έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια σε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία; Οι βασικοί λόγοι είναι ότι οι λάμπες LED είναι εξαιρετικά αποδοτικές, με καλή ποιότητα φωτισμού και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Όμως, εάν σκέφτεστε να κάνετε μία έξυπνη επένδυση για τον φωτισμό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας γραφείου, τότε πρέπει να διαβάσετε τους 6 λόγους-επιχειρήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

  1. Εξοικονόμηση χρημάτων.

Ένας λόγος για να αντικαταστήσετε τις παλιές σας λάμπες με νέες λάμπες τεχνολογίας LED είναι ότι σας προσφέρουν περίπου 80% εξοικονόμηση ενέργειας! Είναι ένα αδιαμφησβήτητο επιχείρημα, δεν συμφωνείτε; Ιδιαίτερα εάν ο επαγγελματικός σας χώρος καταλαμβάνει πολλά τετραγωνικά ή έχει μεγάλες απαιτήσεις σε φωτισμό. Ή ακόμη, την επόμενη φορά που θα φύγετε για διακοπές, δεν θα είστε τόσο διστακτικός να αφήσετε ένα φως ανοικτό για… ευνόητους λόγους!

  1. Χωρίς UV ακτινοβολία.

Η βλαβερή υπεριώδης ακτινοβολία που κατηγορείται από την ιατρική κοινότητα για σοβαρά ιατρικά νοσήματα, δεν βρίσκεται μόνο στον ήλιο. Εάν δεν το γνωρίζετε, ήρθε η ώρα να το μάθετε: Οι παραδοσιακές λάμπες που χρησιμοποιούμε ακόμη στα φωτιστικά του σπιτιού μας εκπέμπουν μια μικρή μεν, επικίνδυνη δε ποσότητα UV ακτινοβολίας. Οι λάμπες LED όμως είναι απόλυτα φιλικές προς τον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς να ενοχοποιούνται για βλαβερές εκπομπές UV ακτινοβολίας.

  1. Προστατεύετε το περιβάλλον.

Οι λάμπες LED είναι φιλικές και προς το περιβάλλον καθώς μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα στην ατμόσφαιρα εφόσον οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας παράγουν πλέον λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και λιγότερα τοξικά απόβλητα.

  1. Ανώτερη ποιότητα φωτός.

Όλοι μας έχουμε δοκιμάσει μία άσχημη εμπειρία σε κάποιον χώρο με δυσάρεστο φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι μετά από λίγη ώρα να πίεση στα μάτια και δυσκολία στην όραση και ίσως δυνατό πονοκέφαλο! Οι λάμπες LED όμως διακρίνονται για την ανώτερη ποιότητα φωτός που εκπέμπουν. Ο φωτισμός τους είναι χαλαρός και ξεκούραστος για τα μάτια και είναι ιδανικός τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

  1. Αθόρυβη λειτουργία.

Σίγουρα -οι πιο μεγάλοι σε ηλικία τουλάχιστον- θα θυμάστε ένα μικρό βόμβο που έκαναν οι παλιές λάμπες που είχαμε στα σπίτια μας. Σήμερα, με τις λάμπες LED αυτός ο ενοχλητικός, συνεχής θόρυβος χαμηλής έντασης είναι πλέον παρελθόν εφόσον οι λάμπες LED είναι εντελώς αθόρυβες.

  1. Άπειρες σχεδιαστικές λύσεις και επιλογές.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι λάμπες LED είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε φωτιστικό. Ακόμη, είναι εξαιρετικά ελαφριές και πολύ ανθεκτικές, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν εάν πέσουν ή χτυπηθούν. Αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους και η ευελιξία που διαθέτουν να προσαρμόζονται σε κάθε φωτιστικό, προσφέρει πολλές σχεδιαστικές επιλογές στους expert της βιομηχανίας του φωτισμού ώστε να κυκλοφορούν στην αγορά ολοένα και πιο καλαίσθητες λάμπες LED.

 Επιλέξτε έξυπνα και οικολογικά τις λάμπες που θα τοποθετήσετε την επόμενη φορά στα φωτιστικά σας δίνοντας προβάδισμα στην τεχνολογία LED. Εκτός από το όφελος στην ποιότητα του φωτισμού που θα έχετε, συμβάλλετε και στην προστασία του περιβάλλοντος!

0
http://exitmind.com/