Δρ . Hamilton : Πώς να κάνετε ένα μωρό να σταματήσει να κλαίει σε δευτερόλεπτα

Η τεχνική του Δρ. Robert Hamilton, Είναι τόσο εύκολη όσο  το κάνει να φαίνεται;  Άρπαξα το πλησιέστερο μωρό για να τεστάρω το “Κράτημα”.

Για να ηρεμήσουμε το βρέφος θα πρέπει να διπλώσουμε τα χέρια του στο στήθος του και να τα κρατήσουμε εκεί με το ένα χέρι με το πρόσωπο να κοιτάζει προς τα κάτω και με το άλλο χέρι κρατήστε το κάτω από τον ποπό και κουνήστε το. Όταν το κάνει ο Δρ . Hamilton, τα μωρά σταματούν να κλαίνε στιγμιαία. Το δοκίμασα περίπου 800 φορές κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς (γιατί τόσο συχνά κλαίνε τα μωρά) με την έξι εβδομάδων κόρη μου, τη Δάφνη, και ηρεμούσε σχεδόν κάθε φορά.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί τρόποι να ηρεμήσει ένα μωρό. Οτιδήποτε περιλαμβάνει περπάτημα και κούνημα είναι αποτελεσματικό και το Κράτημα περιλαμβάνει αυτή τη κίνηση. Η στάση με το πρόσωπο να κοιτάζει κάτω αρέσει στα μωρά και κάποια παιδιά νοιώθουν ασφαλή όταν είναι τυλιγμένα —όπως ο Δρ. Hamilton ακινητοποιεί τα χέρια των μωρών.

Το συμπέρασμά μου : δεν είναι τέλειο αλλά δούλεψε κατά 90% των φορών. Είναι ένας πραγματικά καλός τρόπος να χρησιμοποιείς όλα τα μέσα άνεσης ενός μωρού. Υπάρχει ωστόσο ένα μειονέκτημα : το να κρατάμε ένα μωρό μακριά από το σώμα μας είναι κουραστικό για τα χέρια και τα μπράτσα μας. Μόλις ηρέμησε λίγο είδα ότι μπορώ να την κρατάω πλάι στο στήθος μου κρατώντας την στην ίδια στάση και συνήθως αυτό την κρατούσε ήρεμη.

Αν νομίζατε ότι το Κράτημα θα ηρεμήσει το μωρό σας μόνιμα έτσι ώστε να μπορέσετε να το αφήσετε κάτω, ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Όχι. Το μωρό παραμένει ήσυχο μόνο για όσο το κρατάτε.

Τα μωρά μεγαλύτερα των τριών μηνών είναι μεγάλα για τέτοιο κράτημα, έτσι, αν έχετε νεογέννητο προσπαθήστε αυτή την κίνηση τώρα – για όσο μπορείτε!
Ο Δρ. Hamilton επιδεικνύει “Το Κράτημα” – Πώς να κάνετε ένα μωρό που κλαίει να ηρεμήσει YouTube

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *