Η απόλυτη εργονομική καρέκλα που θα λατρέψετε!

Αν είστε από αυτούς που κάθονται μπροστά σε έναν υπολογιστή και ξεχνάει τί ώρα έχει πάει. Αν σαν είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε γιατι το παιχνίδι σαν εχει καθηλώσει στην καρέκλα για ώρες. Αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να κάθεστε σε μια καρέκλα λιγότερα από 8 ώρες. Τοτε πιστεύουμε κατηγορηματικά, ότι αυτή η όχι και τοσο απλη καρέκλα γραφείου, σας πάει «γάντι». Μιλάμε βέβαια  για την ποιο εξελιγμένη εργονομική καρέκλα που υπάρχει στην αγορά και που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κρητικές από χρήστες  που την απολαμβάνουν ήδη.

Η καρέκλα Embody Chair της HermanMiller είναι φτιαγμένη για την πλάτη σας. Σχεδιασμένη από τους Jeff Weber και τον Bill Stumpf που έδωσαν έμφαση στο να περιορίσουν όσο  περισσοτερο γίνεται τις αρνητικές συνέπειες της καθιστικής ζωής. Το αποτέλεσμα έθεσε καινούριες βάσεις για την τεχνολογία εργονομικών καθισμάτων .

Η πλάτη του Embody είναι σχεδιασμένη όπως η ανθρώπινη πλάτη, με κεντρική σπονδυλική στήλη και εύκαμπτες πλευρές. Ρυθμίζει εύκολα την ευθυγράμμιση με τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής σας στήλης.

Η εταιρεία προσφέρει 12ετής εγγύηση, δωρεάν αποστολή και επιστροφή χρημάτων τις πρώτες 30 ημέρες εφόσον ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένο.

Και βέβαια όλη στο exitmind καθόμαστε σε hermanmiller καρέκλες!!

Επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα John Deloudis deloudis.gr

 

0
http://exitmind.com/