Η θεραπεία της Στυτικής δυσλειτουργίας

Η θεραπευτική αντιμετώπιση των προβλημάτων στύσης, αποτελεί πλέον ρουτίνα για τους γιατρούς που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά. Και αυξάνει και ο αριθμός των αντρών που καταφεύγουν στους ειδικούς και προχωρούν στην απαραίτητη θεραπεία, που αλλάζει για πάντα την ζωή τους.

Εκείνο που απασχολεί όσους παρουσιάζουν το πρόβλημα είναι αν θα ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή, ή θα αναζητήσουν χειρουργική θεραπεία.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες φαρμάκων. Τα φάρμακα από το στόμα, που είναι ουσίες που δρουν στα αγγεία του πέους αυξάνοντας την κυκλοφορία και διευκολύνοντας την τελική σκληρότητα που είναι αναγκαία για την ερωτική πράξη.

Και τα ενδοπεϊκά φάρμακα. Μια αγωγή που ακούγεται επιθετική αλλά είναι ίσως η πιο παλιά από τις σύγχρονες. Πρόκειται για ενδοπεϊκές ενέσεις, που ξεκίνησαν τη θεραπεία το 1980 (20 χρόνια πριν τα φάρμακα από το στόμα). Οι χειρουργικές λύσεις απευθύνονται σε περιπτώσεις όπου τα προβλήματα δεν λύνονται με τα φάρμακα και επίσης προτείνονται όταν ο άνδρας είναι αναγκασμένος να παίρνει φάρμακα για μια ζωή λόγω μόνιμων οργανικών προβλημάτων.

Πολλοί άνδρες που κουράζονται από την αβεβαιότητα των φαρμάκων, αλλά και την εξάρτηση από αυτά αναζητούν πιο μόνιμη και ριζική λύση που δεν είναι άλλη από το χειρουργείο της ενδοπεϊκής πρόθεσης.

Η επέμβαση της πρόθεσης είναι σήμερα μια απλή επέμβαση ρουτίνας για τον ειδικό γιατρό. Η επέμβαση γίνεται από μια πολύ μικρή τομή στη βάση του πέους, εκεί που αρχίζει η σακούλα των όρχεων. Ο χρόνος του χειρουργείου κρατά λιγότερο από μία ώρα, με νοσηλεία ημέρας ή και μερικών ωρών μόνο.

Ο άνδρας επανέρχεται στην ερωτική ζωή ένα μήνα μετά το χειρουργείο και μετά την πλήρη επούλωση της τομής, η οποία δεν αφήνει ορατά σημάδια που θα τον «προδώσουν», στη σύντροφο του, αλλά ακόμα και στα μάτια ειδικού.

Υπάρχει όμως ακόμη μία, πολλά υποσχόμενη, μέθοδος αποκατάστασης της στύσης, τα κρουστικά κύματα.

Πρόκειται για μια επαναστατική και πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας που έχουν αγγειακή αιτιολογία. Τα κρουστικά κύματα δημιουργούν νέα αγγεία στο πέος τα οποία αντικαθιστούν τα κατεστραμμένα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αιματικής ροής.

Η θεραπεία γίνεται με εφαρμογή κρουστικών κυμάτων στο πέος, μέσω της συσκευής παραγωγής κρουστικών κυμάτων και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ασθενείς που το πρόβλημα της στύσης έχει αγγειακή αιτιολογία.

Οι πλέον ειδικοί για όλες τις κατηγορίες οριστικής αντιμετώπισης των προβλημάτων στύσης, που μπορείτε να συμβουλευτείτε, στελεχώνουν το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών,  που είναι η πρώτη Ανδρολογική μονάδα που ιδρύθηκε στη χώρα το 1997.

Αποτελεί την πρώτη μονάδα υγείας αποκλειστικά για διαταραχές της σεξουαλικότητας, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο την ανδρολογία, σε ιατρική ειδικότητα και ιατρική φροντίδα.

0
http://exitmind.com/