Η μόδα του Glamping είναι εδώ

Αν ονειρεύεστε διακοπές με θέα τα αστέρια και αρώματα του δάσους που μαγεύουν τις αισθήσεις, το Glamping θα σας συναρπάσει, είτε οικογενειακά, είτε ατομικά, δίνοντας σας την ευκαιρία  να κάνετε τις διακοπές σας όπως θέλετε. Μπορείτε να βρεθείτε κοντά στο δάσος η στην θάλασσα μέσα σε μεγάλα δασικά πάρκα ή λίμνες. Περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και καταλύματα που θεωρούνται πολύ πιο άνετα από το παραδοσιακό κάμπινγκ. Σας επιτρέπει να απολαύσετε την ελευθερία κοντά στην φύση που προσφέρει το κάμπινγκ, χωρίς δυσάρεστες πτυχές! Εσείς,  η οικογένεια ή οι φίλοι σας μπορείτε να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου σε μια μικρή γωνιά του ιδιωτικού σας παραδείσου. Ουσιαστικά είναι κάτι που συνδικάζει την πολυτέλεια με το υπαίθριο κάμπινγκ, “glamorous” και “camping”.

Το Glamping μπορεί να είναι για όλους

Για οικογενειακές διακοπές, μπορείτε να τρέξετε και να εξερευνήσετε με τα παιδιά, να ανακαλύψετε τη φύση, να ανακατευτείτε και πραγματικά να τα κουράσετε. Εάν πάτε με φίλους ,  ψήστε και απολαύστε ένα καλό φαγητό ή χρησιμοποιήστε την τοποθεσία ως βάσης και κάντε ημερήσιες εκδρομές σε όλα τα τοπικά hotspots και τουριστικά αξιοθέατα. Άν αναζητάτε ρομαντισμό ή μια ήσυχη απόδραση χωρίς τα παιδιά, απολαύστε άνετους περιπάτους και χαλαρώστε υπό τους ήχους της φύσης γύρω σας. Καθίστε έξω κάτω από τα αστέρια κοντά στην φωτιά και επιστρέψτε νιώθοντας εντελώς ανανεωμένοι.

Τα οφέλη του glamping

Οικολογικές διακοπές

Το Glamping έχει την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου ή ενός σπιτιού, αλλά είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Επιλέγοντας διακοπές glamping, επιλέγετε διακοπές φιλικές προς το περιβάλλον χωρίς να θυσιάσετε τις ομορφιές ενός πιο παραδοσιακού ξενοδοχείου.

Πιο κοντά στη φύση

Ακριβώς όπως το παραδοσιακό κάμπινγκ, στο glamping, μπορείτε  να ζήσετε τη ζωή πιο κοντά στη φύση, χωρίς να γίνετε μέρος της! Το Glamping σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Μπορείτε να ζήσετε μια εμπειρία διακοπών που σας μεταφέρει στην άγρια ​​φύση.

Χρόνος που περνά καλά με την οικογένεια ή τους φίλους

Όταν απομακρύνεστε από την καθημερινότητα και μοιράζεστε αυτήν την εμπειρία με άλλους χωρίς τις ανέσεις του σπιτιού σας, φυσικά έρχεστε πιο κοντά. Γελάτε και μοιράζεστε σκέψεις μιλώντας ο ένας στον άλλο. Το να είστε έξω και να περιβάλλεστε από τα στοιχεία της φύσης είναι ο τέλειος καταλύτης του άγχους.

Νέες περιπέτειες

Η εξερεύνηση είναι μια φυσική ανθρώπινη παρόρμηση, ειδικά αν παίζετε με παιδιά. Οι διακοπές με glamping θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ακριβώς αυτό σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Που θα βρείτε στην Ελλάδα μερη για Glamping

https://sailsonkos.com/

https://www.surfclubkeros.com/

https://campsaround.com/el/book/bubble-suites/

https://campsaround.com/el/book/armenistis-camp-tent/

https://campsaround.com/el/book/unique-glamping-site-on-private-beach/

http://www.theasis-igloo.com/

https://nisi.com.gr/5-logoi-na-epilexeis-glamping-me-ta-paidia-sto-nisi-gia-tis-diakopes-soy/

0
http://exitmind.com/