Θεματικό Πάρκο Area Synest – Εκεί όπου η καλλιτεχνική φαντασία του Μαρτίκ Μανικιάν, ενώνεται με την φύση για να μας δώσει κάτι μοναδικό.

Δεν είναι το μέρος που μπορεί να απογειώσει την τέχνη, αλλά ο άνθρωπος που την οραματίζεται. Τα πάντα μπορούν να μεταλλαχτούν σε κάτι απόκοσμο και παραμυθένιο, μέσα από το ανήσυχο βλέμμα ενός καλλιτέχνη, που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το κοινότυπο που υπάρχει γύρο του. Ζητάει ένα μέρος  που θα μπορεί να εξυπηρετήσει το δημιουργικό της φαντασίας του και από το οποίο θα μπορεί να τρέφεται ο νους του εις το διηνεκές, όχι μόνο ο δικός του αλλά και όλων αυτών που ασφυκτιούν για δημιουργία και έκφραση, ψάχνοντας ένα μέρος διαφυγής από το γκρίζο της καθημερινότητα.

Ένα τέτοιο μέρος  βρίσκεται στα βουνά της Αιγείρας  και είναι το Θεματικό Πάρκο Συνεβρού –  Area Synest. Ένας χώρος που έχει δεχτεί παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής, μέσα σε ένα τοπίο έντονο και μοναδικό, εκεί που κάποιος ανάλογα με και τις εποχές θα ανακαλύψει και κάτι διαφορικό, πλούσιο σε συναισθήματα, αρώματα και γεύσεις. Στον χώρο θα ξεναγηθείτε σε μαγικά τοπία, παραμυθένιους κήπους, θα ακούσετε τραγούδια του δάσους, θα γευτείτε τα κρυστάλλινα νερά και θα μαγευτείτε από τα αριστοκρατικά πτηνά όπως τα παγώνια και άλλα πουλιά διαφόρων ειδών. Στα δαιδαλώδη δρομάκια θα συναντήσετέ ξύλινες κατασκευές από κλαδιά, που παριστάνουν πελώριες φωλιές πουλιών, όπου μπορείτε να ξαποστάσετε για λίγο. Μοναδική πινελιά αγροτικής φινέτσας, τα κουνελόσπιτα, το κοτοχωριό, και η λίμνη με τις πάπιες. Μία Αρμένικη εκκλησία μοναδικής αρχιτεκτονικής δεσπόζει στον χώρο, θυμίζοντας την καταγωγή του καλλιτέχνη και διακοσμητή Μαρτίκ Μανικιάν. Μαζί σας θα είναι και ο Μένιος ένας ταπεινός και ήρεμος γάιδαράκος που δεν θα πει όχι σε μία βόλτα. Από εκεί δεν λείπουν και οι χώροι ανάπαυσης και ξεκούρασης για φαγητό και καφέ με παραδοσιακά εδέσματα.

Όλα αυτά παντρεύονται μεταξύ τους, σε ένα χώρο που άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά και αβίαστα, μεταδίδοντας στους επισκέπτες  ένα ζεστό συναίσθημα ηρεμίας και  γαλήνης. Όλα αυτά είναι ο λόγος που σας καλούμε να επισκεφτείτε  το Area Synest, να περιηγηθείτε, να παίξετε και να γίνετε ένα με τη φύση. Σας αφήνουμε να θαυμάσετε λίγες εικόνες και βίντεο… από την εξαιρετική εμπειρία μας.

 

 

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *