Μετατρέψτε τα οικιακά σας σκουπίδια σε βιοαέριο και κόμποστ με το HOME BIOGAS

Μια επαναστατική εφεύρεση υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οργανικά απορρίμματα του σπιτιού μας. Η ερευνητική ομάδα από το Ισραήλ, μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών σε διάφορες περιοχές και σε φτωχά νοικοκυριά , κατάφερε να σχεδιάσει την μοναδική αυτόνομη  φορητή μονάδα παραγωγής φυσικού φωταέριού και κομποστ από τα  οικιακά απόβλητα.

Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί στον κήπο του σπιτιού ευκολά και γρήγορα και μπορεί να παράγει αμέσως, μετά  απο λίγες ώρες, φυσικό αέριο και φυσικό λίπασμά για τον κήπο μας. Για να έχετε πλήρη απόδοση, μπορείτε να βάλετε στην συσκευή,  έως και 6 λίτρα οικιακών αποβλήτων ή 15 λίτρα ζωικής κοπριάς.

Είναι εύκολη στην χρήση ακόμα και από ένα μικρό παιδί. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πετάξει τα οργανικά απόβλητα στον ειδικό κάδο και οι μικροοργανισμοί αναλαμβάνουν όλοι την διαδικασία. Η συναρμολόγηση και η συντήρηση γίνεται πολύ ευκολά.

Το home Biogas μπορείτε να το παραγγείλετε μέσο Internet και να σας σταλεί στο σπίτι, απ’ όπου με τις ειδικές οδηγίες μπορείτε να το συναρμολογήστε και να το συνδέσετε  ακόμα και με την κουζίνα σας , όπου μπορείτε να μαγειρεύεται με το αέριο που παράγετε από την συσκευή. Η αυτονομία είναι 4 ώρες μαγείρεμα  φυσικό αέριο και 8 λίτρα λίπασμα την ημέρα.

Μπορειτε να την παραγγείλετε απο εδω..

 

 

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;