Οι διαφορετικές υπηρεσίες διανομής φυλλαδίων ανάλογα με την επιχείρησή σας

Με την ανάπτυξη πολλών νέων μεθόδων διαφήμισης των υπηρεσιών μας, τείνουμε να ξεχνάμε όλες εκείνες τις πιο παραδοσιακές μεθόδους, οι οποίες είναι όμως πολύ αποτελεσματικές. Η διανομή φυλλαδίων για παράδειγμα, εάν γίνει με τον σωστό τρόπο, μπορεί να σας εγγυηθεί ένα καλό αποτέλεσμα και την προσέλκυση αρκετών νέων πελατών. Ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας σας βέβαια, τις ανάγκες σας αλλά και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, ενδείκνυται κάθε φορά και κάποια διαφορετική υπηρεσία διανομής. Ας τις δούμε όλες ώστε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς.

Αρχικά, θέλοντας να γνωρίσετε την επιχείρησή σας σε νέους πελάτες ή να κάνετε μία υπενθύμιση σε παλαιότερους, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη διανομή πόρτα-πόρτα. Με τον τρόπο αυτό, ενημερώνετε άμεσα τους ενδιαφερόμενους για νέα προϊόντα σας ή υπηρεσίες καθώς και για προσφορές που ενδεχομένως κάνετε αυτό το διάστημα. Στο είδος αυτό της διανομής, είναι σημαντικό τα φυλλάδια να μην τοποθετηθούν απλά στην είσοδο της πολυκατοικίας, αλλά να μοιραστούν στα διαμερίσματα, ώστε να είναι βέβαιο ότι οι ιδιοκτήτες τα έχουν παραλάβει και διαβάσει.

Εάν οι υπηρεσίες σας αφορούν στην εκπαίδευση, στην τεχνολογία, στην ένδυση ή υπόδηση, τότε το κατάλληλο κοινό για εσάς είναι οι μαθητές. Η κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να γίνει η διανομή είναι κατά την έξοδό τους από το σχολείο, ώστε να ενημερωθούν έτσι αυτοί και οι γονείς τους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες από εσάς.

Στην περίπτωση που οι υπηρεσίες σας συνίστανται στα είδη σπιτιού, στην τεχνολογία, την ένδυση, υπόδηση, ή και στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, τότε το κατάλληλο αγοραστικό κοινό για εσάς είναι οι φοιτητές. Η καλύτερη χρονική περίοδος για τη διανομή σας είναι ο Σεπτέμβριος, κατά τη διάρκεια του οποίου η κινητικότητά τους είναι αυξημένη και τα πιο κατάλληλα σημεία για τη διανομή σας είναι σίγουρα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ, ΤΕΙ), περιοχές όπου ζουν ή συχνάζουν οι φοιτητές, καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε εμπορικά σημεία όπου αυτοί βρίσκονται καθημερινά.

Μία ακόμα υπηρεσία διανομής φυλλαδίων είναι αυτή που αφορά στους εργαζόμενους επιχειρήσεων. Διανέμοντας τα φυλλάδιά σας την ώρα κατά την οποία οι εργαζόμενοι πηγαίνουν στην εργασία τους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς για παράδειγμα, είτε στην είσοδο καταστημάτων, αυτοί είναι πολύ πιθανό να επιλέξουν τις υπηρεσίες σας είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για ένδυση ή υπόδηση.

Η διανομή φυλλαδίων στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων είναι επίσης ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος ώστε ο κόσμος να γνωρίσει την επιχείρησή σας. Είτε η επιχείρησή σας αφορά στα αυτοκίνητα όπως σε αξεσουάρ, είτε θέλετε να ενισχύσετε την παρουσία σας στην περιοχή που επιλέγετε με τη διανομή, είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος. Τοποθετώντας τα έντυπα στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων, σας εξασφαλίζει μεγάλη αναγνωρισιμότητα όχι μόνο στους οδηγούς των οχημάτων, αλλά και στους περαστικούς που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στην περιοχή.

0
http://exitmind.com/