Πείτε τέλος στα ακριβά μελάνια εκτύπωσης, ήρθαν οι ink-tank εκτυπωτές με χιλιάδες εκτυπώσεις ..

Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός ευκολίας και οικονομίας

Πείτε αντίο στα ακριβά μελάνια εκτύπωσης inkjet, με την νέα τεχνολογία της  EPSON με τις φιάλες μελανιών δεν θα σας ξεμείνετέ ποτέ πάλι απο μελάνι. Χρειάζεστε έναν εκτυπωτή για επαγγελματική χρήση;;  Με την νέα τεχνολογία ink-tank μπορείτε να κάνετε πολύ φθηνά χιλιάδες έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. , εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Δεν θα ξανά χρειαστεί να αλλάξετε τα μελάνια του εκτυπωτή σας. Tο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε την φιάλη, με το χρώμα που σας λίπη και να γεμίσετε την ειδική δεξαμενή χρώματος, που βρίσκετε δίπλα στον εκτυπωτή, ακόμα και όταν ο εκτυπωτής εργάζεται χωρίς να διακόψετε την εκτύπωση. Τα φιαλίδια με τα χρώματα είναι πολύ ποιο φθηνότερα απο τα κανονικά μελάνια  (με κόστος μόλις 5€ ανα φιάλη),  με εξοικονόμηση στο κόστος ανά εκτύπωση σελίδας έως και 90%. Με την αγορά ενός τέτοιου εκτυπωτή, η εταιρεία σας δίνει και τα πρώτα φιαλίδια μελανιών, με τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε μέχρι και 13.000 σελίδες.
Δεκαπέντε εκατομμύρια πωλήσεις, έχει κάνει μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο μοντέλο της EPSPON που θα δείτε και παρακάτω. Στην Ελλάδα θα το βρείτε και στα καταστήματα της Media Markt.

Οι HP και η Canon έχουν βγάλει επίσης τα δικά τους μοντέλα ink-tank

 

 Οι HP και η Canon έχουν βγάλει επίσης τα δικά τους μοντέλα ink-tank – HP DeskJet GT 5820 και Canon PIXMA G4000

Πώς αλλάζουμε το μελάνι

 

 

1
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;