Πως να συνδυάστε άσκηση και πνευματική εργασία μαζί!

Μπορείτε  με αυτό το ποδήλατο εργασίας να συνδυάσετε δουλειά και άσκηση μαζί;

Προφανως μπορει να κανει ότι κανουν και τα κοινά ποδήλατα γυμναστικής αλλα με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.

Αν η δουλειά απαιτεί να κάθεστε στο γραφειο πολλές ώρες, γρήγορα θα αρχίσουν να εμφανίζονται πόνοι στο αυχένα στη πλάτη και στα πόδια. Οι τενοντίτιδες θα αρχίσουν να έρχονται κα να φεύγουν, κάνοντας την εργασία επίπονη και βασανιστική, για να μην μιλήσουμε για την χρόνια κόπωση που είναι η νεα μάστιγα των υπολογιστών περα απο το βάρος που μπορούμε να προσθέσουμε στο σώμα μας από την καθιστική ζωή.

Η λύση είναι να συνδυάσουμε άσκηση και εργασία παράλληλα με σωστή διατροφή, οσο ποιο συχνά μπορούμε μεσα στην ημέρα, ξεκινώντας με το απλό περπάτημα, λιγο ποδήλατο και λίγη αναερόβια άσκηση, έξω η μέσα στο σπίτι.

Αυτο υπόσχεται να κανει το συγκεκριμένο εργονομικό ποδήλατο που συνδυάζει άσκηση και εργασία μαζι. 

Πως όμως μπορει κάποιος να συγκεντρωθεί γυμνάζοντας το σώμα του;

Προφανως όπως συγκεντρώνεται  όταν βλέπει τηλεόραση και ακούει μουσική θα έλεγε καποιος. Οι δραστηριότητες που μας  ψυχαγωγούν συνδυάζονται τέλεια με την γυμναστική επειδή εκκρίνουν με την σειρά τους αδρεναλίνη . Λιγα όμως είναι τα ατομα που μπορουν να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν, ενώ παράλληλα ακούν μουσική ή είναι μεσα σε χώρους με κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν την ηρεμία όταν εργάζονται για να είναι περισσοτερο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κανουν. Ισως το συγκεκριμένο ποδήλατο-γραφείο θα εχει καλύτερη απόδοση όταν θα θέλουμε  να χαζέψουμε στο tablet η στο κινητό ενώ κάνουμε γυμναστική. Σίγουρα δεν θα ήταν τοσο ιδανικό αν θα έπρεπε να κανουμε ένα meeting η μια απαιτητική εργασία με το μυαλό μας. Αυτό όμως ειναι κατι που στον καθένα λειτουργεί προφανώς ξεχωριστά. Δεν λοιπόν να χάσετε τιποτα περισσότερο περα από τα 400€ ευρώ για την αγορά του ποδηλάτου που να κανει αυτό που υπόσχεται.

Μια δοκιμή του FlexiSpot απο τον Andy Slye προφανώς θα σας πείσει:  

0
http://exitmind.com/