Πώς να φορέσετε το τζιν παντελόνι σας φέτος το καλοκαίρι

Στις ντουλάπες των περισσότερων ανδρών τα τζιν παντελόνια και τα ανδρικα πουκαμισα δεν είναι ποτέ αρκετά. Είναι το ρούχο που φοριέται όλο το χρόνο, ταιριάζει με όλα και σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους. Τώρα το καλοκαίρι όμως, θα πρέπει να αναζητήσετε το τζιν παντελόνι  σε πιο ελαφριά υφάσματα και πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις εάν θέλετε να νιώθετε άνετα χωρίς να ζεσταθείτε υπερβολικά. Ας δούμε λοιπόν τις επικρατέστερες τάσεις για τα ανδρικά τζιν παντελόνια φέτος, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το καλοκαίρι.

Πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε τα λευκά ή ανοιχτόχρωμα τζιν, σκεφτείτε ότι το μαύρο και το λευκό είναι τα πιο διαχρονικά χρώματα και πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σας. Το λευκό σε αντίθεση με το μαύρο αντανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά, οπότε έχετε την ιδανική λύση για το καλοκαίρι. Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το τζιν σας με ένα μπλουζάκι σε σκουρόχρωμη απόχρωση, ώστε να κάνει αντίθεση.

Οι τελευταίες σεζόν ήταν γεμάτες από σκισμένα τζιν, τα οποία φορέθηκαν υπερβολικά πολύ. Παρόλα αυτά, το τζιν παντελόνι με τα σκισίματα αναδεικνύεται το ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς προσφέρει την επιλογή της δροσιάς μέσω του σχεδίου που έχει. Μπορείτε οπότε να το προτιμήσετε και φέτος το καλοκαίρι άφοβα.

Η επόμενη επιλογή που θα σας προτείνω είναι να μη φορέσετε για ένα διάστημα τα στενά τζιν παντελόνια σας. Ευτυχώς η c σας βοηθάει και σε αυτή την περίπτωση, καθώς φοριούνται πλέον τα πιο φαρδιά και άνετα παντελόνια τζιν, τύπου δεκαετίας του ’70. Για να εξισορροπήσετε το αποτέλεσμα εάν σας φαίνονται αρκετά φαρδιά, είναι να τα προτιμήσετε σε μία πιο στενή γραμμή.

Τη ζεστή αυτή εποχή την οποία διανύουμε, θα σας πρότεινα να μην επιλέξετε ένα τζιν παντελόνι από άκαμπτο ύφασμα. Το τελευταίο έχει την ιδιότητα να απορροφά τη θερμότητα και λόγω της σύστασής του θα είναι σίγουρα πιο ζεστό και καθόλου άνετο. Προτιμήστε οπότε ένα τζιν παντελόνι σε πιο μαλακό ύφασμα, και συνδυάστε το με οποιοδήποτε T- shirt σας και με τα λευκά αθλητικά παπούτσια σας, για μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση.

Τα τζιν παντελόνια στην Αμερική ζυγίζονται σε ουγγιές, ανάλογα δηλαδή από το πόσο ύφασμα αποτελούνται. Η επόμενη συμβουλή μου είναι λοιπόν να επιλέξετε ένα σε λιγότερες από 12 ουγγιές, καθώς το κλασικό τζιν είναι γύρω στις 15. Για τις μετακινήσεις και τις βόλτες σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καλό είναι να επιλέξετε ένα τζιν σε λεπτότερο ύφασμα, καθώς το λιγότερο ύφασμα θα συνοδεύεται και από περισσότερη άνεση για εσάς. Επίσης, μην έχετε την εντύπωση ότι τα λεπτότερα υφάσματα φθείρονται πιο γρήγορα, καθώς είναι και αυτά  εξίσου ανθεκτικά.

Το καλοκαίρι έχει φτάσει, οπότε κάντε τη σωστή επιλογή με το τζιν παντελόνι σας και θα με θυμηθείτε!

0
http://exitmind.com/