Τα δυο πιο δημοφιλή Gadget κατά του άγχους Fidget spinner και Powerball

Το fidget spinner  είναι μια νέα φρενίτιδα και κάνει τρελές πωλήσεις σε όλο ν Κόσμο, 1000 πουλήθηκαν μόνο από ένα περίπτερο μέσα σε ένα μήνα . Τι είναι όμως αυτό που κάνει το παιχνίδι τόσο δημοφιλές. Είναι η αίσθηση που δημιουργεί όταν το έχεις στα χέρια σου και αυτό περιστρέφεται, δημιουργώντας μικρή δόνηση. Πολλοί είναι αυτοί που το χρησιμοποιούν για να κόψουν διάφορα ελαττώματα, όπως είναι το κάπνισμα και το φάγωμα των νυχιών πράγμα που απαιτεί να  κρατάνε κάτι όλη την ώρα,  έχοντας τα χέρια τους απασχολημένα.

Το fidget spinner εφευρέθηκε από την ανήσυχη  Catherine Hettinger, που μετά από μια επίσκεψή της  στην αδερφή της στο Ισραήλ, παρατήρησε ότι τα παιδιά πέταγαν πέτρες στους αστυνομικούς και σκέφτηκε τι θα μπορούσε να φτιάξει προκειμένου να τα κρατά απασχολημένα και να έχουν κάτι να παίζουν. Στην αρχή σκέφτηκε ελαφριές πλαστικές πέτρες που θα μπορούσαν να τις πετάνε, αλλά η ιδέα απορρίφθηκε αμέσως. Γυρίζοντας πίσω στο Ορλάντο ανέπτυξε την ιδέα του fidget spinner, δυο δεκαετίες νωρίτερα πριν το παιχνίδι γίνει παγκοσμίως  δημοφιλές. Το 2005 η Catherine Hettinger παραιτήθηκε από δικαιώματα της πάνω στο παιχνίδι και από τότε όλες οι εταιρίες μπορούν να αναπαράγουν το παιχνίδι ελεύθερα. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για την εξάπλωση του παιχνιδιού και δεν της κακοφαίνεται που δεν μπορεί να επωφεληθεί πλέον οικονομικά από την ιδέα της.

Τώρα όμως μετά από χρόνια προσπαθεί να φέρει πάλι το αρχικό σχέδιο του παιχνιδιού στην ζωή μέσα από το https://www.kickstarter.com/projects/638415231/classic-fidget-spinner-spinning-de-stressor-finger#

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται σε πολλά σχήματα, χρώματα και παραλλαγές. Η τιμή του διαφέρει ανάλογα με τα υλικά του κατασκευής.

Ένα άλλο χρήσιμο παιχνίδι είναι και το  PowerBall  το οποιο ταυτόχρονα γυμνάζει και τα χέρια. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο εξωτερικό και διοργανώνονται μέχρι και αγώνες Το Powerball είναι μια γυροσκοπική συσκευή με εκπληκτικά αποτελέσματα για τους δικέφαλους και τους καρπιαίους μύες. Όταν το Powerball περιστρέφεται με συγκεκριμένο τρόπο, ο εσωτερικός γυροσκοπικός μηχανισμός αρχίζει να κινείται με αυξανόμενη ταχύτητα και η μπάλα μοιάζει σαν να ζωντανεύει στο χέρι σας! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Άκης Κριτσινέλης κατέχει το ρεκόρ των 16,553 rpm σε Powerball και είναι ο πρώτος που διαπερνά το φράγμα των 16,000! Όλοι μπορούν να δυναμώσουν τους μύες τους με το Powerball. Επικεντρώνεται στα χέρια, στους ώμους και στους καρπούς και άρα είναι ιδανικό βοήθημα για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Και χάρη στο φθορίζοντα φωτισμό, έχει και καταπληκτική εμφάνιση. Καθώς περιστρέφεται, εκπέμπει ένα παγερό μπλε φθορίζον φως, έτσι μπορείτε να δυναμώνετε τους μύες σας και στο σκοτάδι!

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *