Τα μαχαίρια σέφ Komikoto δεν κόβουν, ξυρίζουν!!

Αποτελεί την προέκταση του χεριού ενός σεφ. Η δύναμη από το κοφτερό ατσάλι που διαπερνά την σάρκα της ντομάτας δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο. Η προετοιμασία ενός  σούσι γίνεται παιχνίδι και η ετοιμασία του μενού μοιάζει διασκέδαση. Σιγουρά δεν μιλάμε για ένα πολυμήχανά μαγειρικής αλλά για τα μοναδικά  ιαπωνικά μαχαίρια kamikoto.

Στην όψη τους λιτά και απλά όπως προστάζει η ιαπωνική κουλτούρα. Από την άλλη θα σας μαγέψουν με την στιβαρότητα , την κομψότητά,  όσο και την ποιότητα κατασκευής, κόβοντας  για πλάκα ότι τα προκαλέσει. Ένα απόλυτο εργαλείο στα χέρια ενός Σεφ που δεν θα τον απογοητεύσει  ποτέ! Αυτά τα μαχαίρια δεν κόβουν,  χορεύουν στον μπάγκο, κάνοντας το μαγείρεμα σκέτη μαγεία. Κατασκευάζονται  από το περίφημο ατσάλι Honshu και έχουν μοναδική τεχνοτροπία κατασκευής.  Έρχονται σε διάφορα μεγέθη και πωλούνται πολύ ακριβά . Η τιμή για ένα απλό μαχαίρι Σεφ αρχίζει από τα 600€.

Σίγουρα τα μαχαίρια αυτά δεν είναι για την απλή νοικοκυρά αλλά για τους απαιτητικούς Σεφ.. Όσoι έχετε ήδη ψηθεί να αγοράσετε ένα  μπορείτε να τα βρείτε εδώ, μαζί με την ειδική βάση για μαχαίρια της kamikoto  που την αγοράζετε ξεχωριστά.

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;