Τι ακριβώς είναι τα λεγόμενα Snuff Parties και γιατί κάποιοι κρύβουν την ύπαρξή τους.

Η ορολογία πρωτοεμφανίστηκε από την ταινία Snuff (film) το 1976. Δείχνει την ζωή ενός άτομο που στο τέλος βασανίζεται στα αλήθεια και σκοτώνεται μπροστά στην κάμερα χωρίς ειδικά εφέ. Επίσης μπορείς να περιλαμβάνουν θυσίες ζώων όπως και αποκρουστικά σεξουαλικά όργια που οδηγούν ακόμα και στον θάνατο των συμμετεχόντων.  Τέτοια γεγονότα (Snuff events), σίγουρα δεν πρόκειται να τα βρει κάνεις σε κάποιον πίνακα ανακοινώσεων η σε κάποια δημοφιλή ιστοσελίδα, προκειμένου να τα προσεγγίσει και να λάβει μέρος.  Είναι καθαρά κλειστού τύπου εκδηλώσεις, που κάποιος προσκαλείται κατόπιν υποδείξεις από τον στενό κύκλο των διοργανωτών. Τα συγκεκριμένα πάρτη έχουν αρκετές φορές αν όχι τις περισσότερες, cult χαρακτήρα,  εξυπηρετώντας λατρευτικές αρρωστημένες ορέξεις σκοτεινών θρησκευτικών Σεχτών. Σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς τέτοιες εκδηλώσεις ήταν συνηθισμένες (Ανθρωποθυσίες, σεξουαλικά όργια, θυσίες ζώων για χάρη των ειδώλων και των αρχαίων θεών) βλέπε Μάγιας και Ελευσίνια μυστήρια.  Αρκετές Snuff ταινίες είναι γνωστές. όπως το 8MM του 1999 και άλλες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Artist: Nine Inch Nails, Video: Broken

Τι γίνεται στο διαδίκτυο;

Δημοφιλείς σίτε όπως το bestgore δείχνουν σοκαρίστηκα βίντεο και εικόνες.. που δεν είναι για όλους.. όπως για τους περίεργους υπάρχει και αυτό..

Ο Ralph Rieckermann, πρώην μουσικό στέλεχος των Scorpions (οργανοπαίχτης μπάσου), μιλάει για την ύπαρξη των αμφιλεγόμενων Snuff Parties, Snuff events και για την συμμετοχή του σε ένα από αυτά.

 

O Roger J. Morneau Χριστιανός Πάστορας των Σαββατιανών Χριστιανών και πρώην μέλος της Ελίτ των Εωσφοριστών του Καναδά, στο βιβλίο του «Ταξίδι στο υπερφυσικό», αναφέρει ότι συγκεκριμένες ημερομηνίες τον χρόνο, σε ένα γνωστό παραθεριστικό σε γνωστό εξοχικό μέρος του Καναδά, στο Laurentian Mountains, γινόντουσαν συναθροίσεις της Ελίτ των Εωσφοριστών με θυσίες ζώων.

Η ηθοποιός Angelina Jolie, σε μια κρυφή βιντεοσκόπηση αποκαλύπτει την συμμετοχή της σε σεξουαλικά όργια που γινόντουσαν με σκοπό την μύηση σε cult Θρησκείες. Επίσης, όπως αναφέρει η ίδια, είχε στην κατοχή της αρκετές σκηνές σε βίντεο, γυρισμένες με γνωστούς ηθοποιού του Hollywood και άλλες διασημότητες που έχουν πάρει μέρος σε τελετουργικά και σκοπός της ήταν να ενθαρρύνει και άλλους να πάρουν μέρος στα τελετουργικά.

 

 

 

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;