Τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να φάτε πίτσα με χρυσόσκονη

Μετά απο τον βρώσιμο χρυσό, ήρθε και το βρώσιμο Glitter. Εχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σε διάφορες χειροτεχνίες και είναι κατι που ξετρελαίνει τα παιδιά, προσδίδοντας σε επιφάνειες παραμυθένιά λάμψη με διάφορες φωσφόριζε αποχρώσεις.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε παιδικό πάρτι και να στολίσετέ τα διάφορα σνακ  με πολύχρωμο Glitter. Η DagWoods – ένα εστιατόριο με έδρα τη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, κάνει λαμπερά και φανταστικά βήματα στη βιομηχανία τροφίμων με τη λαμπρή πίτσα της. Με μια ποικιλία χρωμάτων και Glitter, προσφέρει σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για φωτογράφιση στα social media.

Η βάση της πίττας με Glitter είναι “μια κλασική Margherita” που σαν γέμιση διαθέτει, λαμπερό και πολύχρωμο βρώσιμο Glitter. Ως αποτέλεσμα, το εστιατόριο DagWoods δημιούργησε ένα αξιόλογο γεύμα που το συνδυάζει με Unicorn Frappucinos και άλλα παραμυθένια φαγώσιμα μενού.

Η πίτσα με Glitter ονομάζεται «Magical AF», ένας τίτλος που απευθύνεται κυρίως στους Millennials και τους Gen Z. Τις δημιουργίες του DagWoods υποστηρίζουν ενεργά διάφορες  διασημότητες όπως η Holly Madison και ο Jimmy Kimmel, δίνοντας επιπλέον δημοσιότητα σε μια τέτοια μαγειρική δημιουργία της υπερβολής.

0
http://exitmind.com/