Υποδεχτείτε τα ηχεία Ultimate Ears Wonderboom. Το νέο μέλος της οικογένειας UE Boom

Τα Wonderboom είναι Bluetooth ηχεία και παρέχουν ήχο 360 μοιρών , μπορούν να σας λύσουν τα χέρια σε ένα υπαίθριο πάρτη ή σε μια εκδρομή στην εξοχή. Τοποθετούνται  παντού ακόμα και σε  μια πετσέτα θαλάσσης γεμάτη χώμα.

ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Είναι 100% αδιάβροχα έως ένα μέτρο και αντέχουν για 30 λεπτά! Οπότε μην ανησυχήσετε αν σας πέσουν στο χώμα ή στην πισίνα του φίλου σας. Μπορείτε να τα  μεταφέρετε μαζί σας παντού ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας γιατί είναι πανάλαφρα (ζυγίσουν μόλις 40 γραμμάρια). Αν σας  πέσουν μην τρομάξετε γιατί αντέχουν την πτώση από ενάμιση μετρό ύψος – 5 πόδια. Αν λερωθούν μπορείτε να τα ξεπλύνετε.

ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Απολαύστε μουσική μέχρι 10 ώρες ασταμάτητης  λειτουργίας . Τα Ultimate Ears Wondeboom πάνε ένα βήμα μπροστά με την εύκολη διαχείριση τραγουδιών και πλοήγησής με την λειτουργεία ενός μόνο κουμπιού  “UE” button. Πατήστε το μια φορά για να παίξετε ένα τραγούδι πατήστε το πάλι για να κάνει παύση. Πατήστε το δυο φορές για να πάει στο επόμενο τραγούδι ή πατήστε το παρατεταμένο για να ψάξει να βρει κάποιο άλλο Wonderboom ηχείο. Όταν το βρει συνδέεται αυτόματα και μπορείτε να απολαύσετε την μουσική σας  από δυο ηχεία. Η ένταση μπορεί να φτάσει μέχρι τα 90dBA

Θα τα βρείτε στα μαγαζιά στα μέσα του Απρίλη περίπου στα  100€ διαθέσιμο σε έξι χρώματα: γκρι, μαύρο, κόκκινο, μπλε, ροζ και λιλά.

 

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;