Χρήσιμοι τρόποι για να προφυλαχτείτε από την ακτινοβολία

Δεν είναι κάτι καινούριο, βασικά το ξέρουμε όλοι απλά δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε!

Ο λόγος είναι ότι καθημερνά στις πόλεις κατακλυζόμαστε από ακτινοβολία που προέρχεται από διάφορες συσκευές, κεραίες, διάφορα όργανα, κινητά τηλέφωνα κτλπ. Αν μπορούσε κάποιος να μετρήσει με ένα πολυήμερο πόσο φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα  γύρο του από διάφορα φορτία, θα καταλάβαινε ότι στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του.

Υπάρχουν όμως  τρόποι να προφυλαχτεί κάνεις έστω στο ελάχιστο.

Στο συγκεκριμένο αρθώ θα δούμε πως μπορεί κάποιος να προφυλαχτεί από την ακτινοβολία του κινητού του, αλλά και από αυτή που υπάρχει γύρο του.

Οι δυο εταιρίες που έχουν πιστοποιηθεί Radisafe και Εmfshieldprotect , μας διαβεβαιώνουν  ότι η μικρή τους εφεύρεση θα μας προστατεύσει από ένα σημαντικό εύρος ακτινοβολίας.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κολλήσουμε τις συγκεκριμένες αυτοκόλλητες κάψουλες, στην συσκευή που εκπέμπει την ακτινοβολία, ή φορώντας την επάνω μας σαν μενταγιόν .

Η επίδραση της ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου στην ανθρώπινη υγεία, αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος και μελέτης παγκοσμίως, ως αποτέλεσμα της τεράστιας αύξησης της χρήσης κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο. Το 2015 καταγράφηκε ότι, υπήρχαν 7,4 δισεκατομμύρια συνδρομητές  παγκοσμίως, παρόλο που ο πραγματικός αριθμός χρηστών είναι χαμηλότερος, καθώς πολλοί χρήστες έχουν περισσότερα από ένα κινητά τηλέφωνα.  Τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (450-3800 MHz και 24-80GHz σε κινητά 5G). Άλλα ψηφιακά ασύρματα συστήματα , όπως δίκτυα επικοινωνιών δεδομένων, παράγουν παρόμοια ακτινοβολία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δηλώνει ότι “Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες τις τελευταίες δύο δεκαετίες για να εκτιμηθεί εάν τα κινητά τηλέφωνα  είναι επικίνδυνα για την υγεία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδειχθεί δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τη χρήση κινητών τηλεφώνων”. Σε μια δήλωσή της το 2018, η FDA ανέφερε ότι “τα τρέχοντα όρια ασφαλείας έχουν οριστεί να περιλαμβάνουν ένα περιθώριο ασφαλείας 50 % υψηλότερο από τις παρατηρούμενες επιπτώσεις από την έκθεση στην ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων”.

 

 

0
http://exitmind.com/
Χωρίς ετικέτες 0