Μείωσε τα συμπτώματα του Πάρκινσον κατά 80% παίρνοντας Ιατρική κάνναβη (Ride with Larry)

Δεν είναι κάτι καινούριο ότι ασθενείς ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν εκχύλισμα Ινδικής κάνναβης για να θεραπευτούν από διάφορες ασθένειες ακόμα και από τον καρκίνο. Η Ινδική κάνναβη  κάποτε ήταν ένα από τα βασικά συστατικά σε πολλά φάρμακα, πριν την εμφάνιση της χημικής βιομηχανίας φαρμάκων και της ποινικοποίησης της. Σήμερα στην συνείδηση των ανθρώπων έχει  αποτυπωθεί σαν κάτι παράνομο, επιβλαβές και καταστρεπτικό. Μόνο που αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση και δαιμονοποίηση του φυτού  έχει αρχίσει και αλλάζει την εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα για την Ινδική κάνναβη.  Ήδη εδώ και αρκετά χρονιά στις ΗΠΑ σε αρκετές πολιτείες επιτρέπεται η νόμιμη καλλιέργειά της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς αλλά και για την κλωστοϋφαντουργία. Στην Ελλάδα έχουν αρχίσει οι πρώτες δειλές προσπάθειες, μετά την Κύπρο, για την νομιμοποίηση και την ελεγχόμενη καλλιέργεια της κλωστικής και ιατρικής κάνναβης.

Το patratora.gr έκανε δημοσίευση για πρώτη φορά πανελλαδικά σχετικά με τα οφέλη της Ιατρικής κάνναβης, όπου μπορείτε να διαβάσετε εδώ..

Στο παρακάτω ντοκιμαντέρ «Ride with Larry» αναφέρεται η περίπτωση ενός ασθενή του Larry,  που για πολλά χρόνια έχει βαριάς μορφής πάρκινσον-δυσκινησία και κατέφυγε στην φαρμακευτική κάνναβη, για να μειώσει τα συμπτώματα και να μπορεί να λειτουργεί κανονικά.  O Larry παίρνει 20 φάρμακα την ημέρα που του κοστίζουν χιλιάδες δολάρια το χρόνο.  Στο βίντεο ένας ασθενής πάρκινσον, που κάνει και αυτός χρήση ιατρικής κάνναβης,  έρχεται να δήξει στον Larry πώς να κάνει χρήση του εκχυλίσματος κάνναβης. Μετά από μερικά λεπτά, από την πρώτη χρήση, το αποτέλεσμα είναι εμφανές, αφού ζητάει πρώτα από τον Larry να χαλαρώσει στον καναπέ. Ο Larry Μπορεί πλέον σήμερα να πηγαίνει στην επιχείρησή του και να παρακολουθεί τα πάντα όπως παλιά.

Ασθενής του Πάρκινσον υποστηρίζει την νομημοποίηση της μαριχουάνα

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;