Τι θα λέγατε για μια ελεύθερη αναρρίχηση μέσα στο γυμναστήριο!

Αν είστε λάτρης της αναρρίχησης σίγουρα θα λατρέψετε αυτή την μηχανή !

Η συγκεκριμένη μηχανή αναρρίχησης, κατασκευάστηκε απο την Φιλανδική εταιρεία Joyride Games OY. Με το συγκεκριμένο μηχάνημα, που διατίθεται κυρίως για γυμναστήρια, δεν είναι ανάγκη να κάνεις χιλιόμετρα για να εξασκηθείς στη αναρρίχηση και να θέσεις σε κίνδυνο την ζωή σου. Μπορείς να το κάνεις, μέσα στον κλειστό η τον ανοιχτό χώρο ενός γυμναστήριο με την παρουσία εκπαιδευτή. Μπορεί να αναρριχηθεί ακόμα και εν μικρό παιδί. Είναι σίγουρο οτι το ClimbStation θα σας συναρπάσει.

Η αναρρίχηση γυμνάζει όλο το σώμα και θεωρείται από τα ποιο δύσκολα σπορ. Επειδή όμως δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε βραχώδη και απόκρημνα μέρη, η ομάδα της Joyride Games OY επινόησε αυτή την μηχανή αναρρίχησης που προσομοιώνει τις κανονικές συνθήκες δυσκολίας των φυσικών βράχων αναρρίχησης.  Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος  είναι να επιλέξει το επίπεδο δυσκολίας και την κλήση που θέλει κάθε φορά καθώς και την ταχύτητα.

 

Το ClimbStation είναι φανταστικό και κάνει την διαφορά στην γυμναστική, οι άνθρωποι που έρχονται στο γυμναστήριο και το βλέπουν  λένε: “Ουάου!”

Το ClimbStation  είναι ένας εξοπλισμός τοίχου αναρρίχησης που κάνει το άθλημα της αναρρίχησης διασκέδαση και μπορεί να τοποθετηθεί παντού. Το νέο 2017 ClimbStation έχει 10 προκαθορισμένα επίπεδα δυσκολίας τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να προσαρμοστούν ξεχωριστά για  κάθε χρήστη. Πρόκειται για μια τέλεια και πλήρης λειτουργική άσκηση σώματος και  διασκέδασης .Το νέο ClimbStation ™ 2017 (2η γενιά) παρουσιάστηκε στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση fitness / wellness FIBO της Ευρώπης, στην Κολωνία της Γερμανίας 6. τον Απρίλιο του 2017.

Το ClimbStation KERS έχει :

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας:  πηγή ισχύος 24V / 2A
Έχει προεξοχή έως – 45 μοίρες αρνητική
Επεξεργαστής εδάφους: 10 προκαθορισμένα επίπεδα δυσκολίας μπορούν να επεξεργαστούν για να ταιριάξου με βάση τον χρηστη
Ταχύτητα αναρρίχησης έως 25 μέτρα ανά λεπτό (82Ft ανά λεπτό)

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας εδώ.. climbstation.com

 

0
http://exitmind.com/