Dr. Margarite Griesz-Brisson: Οι μάσκες για το COVID-19 αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

O Griesz-Brisson κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μάσκες. Είναι ειδικευμένη νευρολόγος και νευροφυσιολόγος, με διδακτορικό στη φαρμακολογία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νευροτοξικολογία, την περιβαλλοντική ιατρική, τη νευροαναγέννηση και τη νευροπλαστικότητα.

Ακολουθεί μετάφραση των σημαντικότερων αποσπασμάτων του εξαιρετικού βίντεο της γιατρού Dr. Margarite Griesz-Brisson , το οποίο μεταφράστηκε στον αέρα από τα γερμανικά στα αγγλικά από την Claudia Stauber. Σχετική πηγή στο τέλος.

Ο Δρ Margarite Griesz-Brisson MD, PhD είναι Σύμβουλος Νευρολόγος και Νευροφυσιολόγος με διδακτορικό στη Φαρμακολογία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νευροτοξικολογία, την περιβαλλοντική ιατρική, τη νευροαναγέννηση και τη νευροπλαστικότητα.

Προειδοποιεί: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες….οι μάσκες προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών”…

Να τι λέει μεταξύ άλλων για τις μάσκες και τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο σε βίντεο:

«Η αναπνοή του αέρα που αναπνέουμε αναμφίβολα θα δημιουργήσει έλλειμμα οξυγόνου και κορεσμό διοξειδίου του άνθρακα. Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στην στέρηση οξυγόνου. Υπάρχουν νευρικά κύτταρα, για παράδειγμα στον ιππόκαμπο, τα οποία δεν μπορούν να περάσουν περισσότερο από 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο – δεν μπορούν να επιβιώσουν.

Τα οξεία προειδοποιητικά συμπτώματα είναι πονοκέφαλος, υπνηλία, ζάλη, δυσκολία συγκέντρωσης, αργός χρόνος αντίδρασης – που είναι αντιδράσεις του γνωστικού συστήματος. (σσ. αφορά κυρίως την εκπαίδευση)

Ωστόσο, όταν υποφέρετε από χρόνια στέρηση οξυγόνου, όλα αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται καθώς τα συνηθίζετε. Αλλά η λειτουργία σας παραμένει μειωμένη και η πείνα οξυγόνου του εγκεφάλου σας συνεχίζει να προχωρά.

Γνωρίζουμε ότι οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες χρειάζονται χρόνια, αν όχι δεκαετίες, για να αναπτυχθούν. Αν σήμερα ξεχάσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, αυτό δείχνει ότι η διαδικασία υποβάθμισης του εγκεφάλου σας ξεκίνησε πριν από 20 ή 30 χρόνια.

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε συνηθίσει να φοράτε μάσκα και να εισπνέετε τον αέρα που μόλις εκπνεύσατε, αλλά το γεγονός παραμένει ότι οι εκφυλιστικές διεργασίες στον εγκέφαλό σας εντείνονται καθώς η στέρησή σας σε οξυγόνο συνεχίζεται.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλό σας είναι ανίκανα να διαιρεθούν κανονικά. Έτσι, σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις μας είναι αρκετά γενναιόδωρες για να μας επιτρέψουν να βγάλουμε τις μάσκες μας και να αναπνέουμε ξανά ελεύθερο οξυγόνο σε λίγους μήνες, τα χαμένα νευρικά κύτταρα δεν θα αναγεννηθούν πλέον. Ό,τι χάνεται, χάνεται.

Δεν φέρω μάσκα, χρειάζομαι τον εγκέφαλό μου για να σκεφτώ . Θέλω να έχω καθαρές-διαυγείς ιδέες όταν φροντίζω τους ασθενείς μου και να μην είμαι αναισθητοποιημένη από το διοξείδιο του άνθρακα.

Δεν υπάρχει αβάσιμη ιατρική εξαίρεση για τις μάσκες προσώπου επειδή η στέρηση οξυγόνου είναι επικίνδυνη για κάθε εγκέφαλο. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίζει ελεύθερα αν θέλει να φορέσει μια απολύτως αναποτελεσματική μάσκα για να προστατευθεί από έναν ιό.

Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απαγορεύονται απολύτως. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν εξαιρετικά ενεργό και προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα και χρειάζονται συνεχή αλληλεπίδραση με το μικρόβιο της Γης. Ο εγκέφαλός τους είναι επίσης απίστευτα δραστήριος, επειδή έχουν πολλά να μάθουν. Ο εγκέφαλος ενός παιδιού, ή ενός εφήβου, λαχταρά το οξυγόνο. Όσο πιο μεταβολικά είναι ενεργό το όργανο, τόσο περισσότερο οξυγόνο χρειάζεται. Σε παιδιά και εφήβους, κάθε όργανο είναι μεταβολικά ενεργό.

Η στέρηση οξυγόνου από τον εγκέφαλο ενός παιδιού ή εφήβου ή ο περιορισμός του με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο επικίνδυνος για την υγεία του, αλλά και απολύτως εγκληματικός. Η έλλειψη οξυγόνου αναστέλλει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και η προκύπτουσα βλάβη ΔΕΝ μπορεί να αποκατασταθεί.

Τα παιδιά χρειάζονται τον εγκέφαλο για να μάθουν και ο εγκέφαλος χρειάζεται οξυγόνο για να λειτουργήσει. Δεν χρειαζόμαστε κλινική μελέτη για να το μάθουμε. Είναι ένα απλό και αδιαμφισβήτητο φυσιολογικό γεγονός. Η συνειδητά και εσκεμμένα επαγόμενη έλλειψη οξυγόνου είναι απόλυτος κίνδυνος για την υγεία και απόλυτη ιατρική αντένδειξη.

Στην ιατρική, μια απόλυτη ιατρική αντένδειξη σημαίνει ότι αυτό το φάρμακο, η θεραπεία, η μέθοδος ή το μέτρο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπεται η χρήση τους. Για να αναγκάσεις έναν ολόκληρο πληθυσμό να χρησιμοποιήσει μια απόλυτη ιατρική αντενδείξεις με βία, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι και σοβαροί λόγοι γι αυτό, και αυτοί οι λόγοι πρέπει να παρουσιαστούν σε αρμόδιους διεπιστημονικούς και ανεξάρτητους φορείς, για επαλήθευση και εξουσιοδότηση.

Όταν η άνοια αυξάνεται εκθετικά σε δέκα χρόνια και οι νεότερες γενιές δεν μπορούν να φτάσουν στο έμφυτο δυναμικό τους, δεν θα έχει νόημα να πούμε ότι «δεν χρειαζόμασταν τις μάσκες».

Πώς μπορεί ένας κτηνίατρος, πωλητής λογισμικού, επιχειρηματίας, κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φυσικός να αποφασίσει ερωτήσεις σχετικά με την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού; Παρακαλώ αγαπητοί συνάδελφοι όλοι πρέπει να ξυπνήσουμε..

Ξέρω σε ποιο βαθμό η έλλειψη οξυγόνου είναι επιζήμια για τον εγκέφαλο οι καρδιολόγοι γνωρίζουν σε ποιο σημείο είναι επιβλαβής για την καρδιά οι πνευμονολόγοι ξέρουν σε ποιό βαθμό είναι ζημιογόνα για τους πνεύμονες. Η στέρηση οξυγόνου ζημιώνει τα όργανα…

Πού είναι οι υπηρεσίες μας υγείας , η ασφάλιση μας υγείας, οι ιατρικοί μας σύλλογοι; Θα ήταν καθήκον τους να αντιταχθούν σθεναρά και να τερματίσουν τον περιορισμό – από την αρχή.

Γιατί οι ιατρικές αρχές επιβάλλουν κυρώσεις σε γιατρούς που χορηγούν εξαιρέσεις σε άτομα; Πρέπει το άτομο ή ο γιατρός να αποδείξει σοβαρά ότι η στέρηση οξυγόνου είναι επιβλαβής για όλους; Τι είδους ιατρική αντιπροσωπεύουν οι γιατροί και οι ιατρικοί μας σύλλογοι;

Ποιος ευθύνεται γι αυτό το έγκλημα;;;

Όσοι θέλουν να το εφαρμόσουν; Όσοι το άφησαν να συμβεί και παίζουν το παιχνίδι, ή εκείνοι που δεν το αποτρέπουν;

Δεν πρόκειται για μάσκες ή ιούς, και σίγουρα όχι για την υγεία σας. Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν φοβάμαι.

Όπως το παρατηρείτε ήδη μας παίρνουν τον αέρα μας..

Το επιτακτικό αυτή την ώρα είναι η προσωπική ευθύνη… Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που πιστεύουμε – όχι για τα μέσα ενημέρωσης.

Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που κάνουμε – όχι για τους προϊσταμένους μας.

Είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας – όχι για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Είμαστε υπεύθυνοι για ό, τι συμβαίνει στη χώρα μας – όχι για την κυβέρνηση.

Πηγές:

0
http://exitmind.com/