Δείτε το ποιο ριψοκίνδυνο ζευγάρι του κόσμου!

Πως θα σας φαινόταν αν η  αγαπημένη σας το πρωί σας έλεγα να την πάτε μία βόλτα στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου και να τραβήξετε μερικές selfie. Μόνο που αυτή η βόλτα δεν θα ήταν μια κοινή περατζάδα,  σε μία ασφαλή ταράτσα η εξώστη αλλά αναρρίχηση με τον κίνδυνο μίας ολέθριας πτώσεις και χωρίς μέτρα ασφάλειας.

Η μόδα του building climbing είναι κάτι καινούριο αλλά σίγουρα δεν είναι για πολλούς. Η μόδα ξεκίνησε από την Ρωσία,  όταν κάποιο νεαροί  βρήκαν πολύ διασκεδαστικό να ανεβαίνουν σε ψηλά κτίρια αψηφώντας τον κίνδυνο προκείμενου να βγάλουν φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσουν στα διάφορα social media , κερδίζοντας έτσι φήμη και γιατί όχι,μία δελεαστική πρόταση από τους παραγώγους του Holly wood που ψάχνουν για κασκαντέρ!!.

Το θέμα είναι ότι αυτή η μόδα έχει πάρει μεγάλη έκταση και πολλοί νέοι δοκιμάζουν την τύχη τους ανεβαίνοντας όλο και ποιο ψηλά, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και δεν έχει τέλος. Εξαιτίας αυτής τις καινούριας φρενίτιδας  δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χάσει την ζωή τους, μετά από λάθους χειρισμούς και εκτιμήσεις. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην σας παρουσιάσουμε την Angela Nikolau που μαζί με τον σύντροφό της, γυρίζουν όλη την υφήλιο προκειμένου να μας ανατριχιάσουν με τις προκλητικές αναρριχήσεις τους !! Θαυμάστε τους στα παρακάτω βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ αν φοβάστε τα υψη μην το δειτε!!

Δειτε τους διάσημους Sergey Prekrasniy και Andrey Zolotov

 

 

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;