Πες τέρμα στα νερουλά ποτά και τα λιωμένα παγάκια!! ήρθε τα whisky “on the rocks” (Stone Cold Soapstone Ice Cubes)

Τα  Soapstone Ice Cubes ή αλλιώς με την ονομασία που πουλιούνται στο εμπόριο Whiskey Stones, σας επιτρέπουν να πιείτε το ουίσκι σας πραγματικά “on the rocks”!

Από πού προέρχεται όμως η έκφραση “on the rocks”;

Είναι γνωστό ότι στην Ευρώπη τα παλαιότερα χρόνια, πριν την καθιέρωση του πάγου στα ποτά, υπήρχε η συνήθεια να μαζεύουν παγωμένες πέτρες από το ποτάμι και αφού τις καθάριζαν, τις έβαζαν στο ποτό. Με αυτό τον τρόπο η γεύση δεν αλλοιωνόταν και η θερμοκρασία του ποτού έπεφτε αρκετά, προκαλώντας μια ευχάριστη γεύση χωρίς να αλλοιώσει την σύνθεσή του . Δεν χρειάζεται λοιπόν πλέον να σερβίρετε το ποτό σας με παγάκια αφου τώρα υπάρχουν τα Whiskey Stones φτιαγμένα από φυσικές πέτρες.

Όλες οι φυσικές πέτρες πάγου διατηρούν το αγαπημένο σας ποτό κρύο, χωρίς να του αλλοιώνουν τη γεύση. Επιπλέον, δεν λιώνουν, ώστε να αραιώσουν το ουίσκι σας κι έτσι μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε το ποτό σας δροσερό, χωρίς να χάνει τη γεύση του. Τοποθετήστε τις  πέτρες στην κατάψυξη για 4 ώρες και μετά  χρησιμοποιήστε τις σε οποιοδήποτε ποτό θέλετε ή  χυμό. Κρατάνε περισσότερο απο ότι ο πάγος και είναι άγευστες.

Επίσης πέρα απο τα πέτρινα παγάκια μπορείτε να βρείτε και κανάτες ή ποτήρια όπου Soapstone όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό σας ή να διατηρήσετε το κρασί σας δροσερό.

Άν είστε  λάτρεις του καλού ουίσκι, ή απλά σας αρέσει να απολαμβάνετε ένα ποτηράκι κάθε τόσο, χρησιμοποιήστε τα Whisky Stones για να πιείτε το ποτό σας με στυλ.

Θα τις βρείτε εδώ… 

0
http://exitmind.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Τι σκέφτεσαι;